Brigitte, Delfts blauw pixel/zwarte zijkanten

€274,90
Beschikbaarheid: Op voorraad

Delfst blauw op  Manichel tassen

 

Handgemaakte Manichel tas “Brigitte” is een waar kunstobject door fotoart

 

 

Prachtig met zwart afgebiesd, oogt deze manichel tas nog mooier en komt de print bijzonder tot haar recht.

 

Manichel tas model "Brigitte"

Door haar prachtig uitgesneden handvat is het model Brigitte een zeer uniek model in de collectie van Manichel. Ze is echt een klassieker en zal tijdloos aansluiten bij alle outfits door de jaren heen.  Het is ook het eerste model dat Manichel heeft ontworpen: zeer karakteristiek voor het merk Manichel. Dit is uiteraard te zien aan de geïntegreerde handvaten van deze tas. Dit model is een slag kleiner dan het laptopmodel Audrey, maar is zeker een prima maat om veel persoonlijke spullen in op te bergen. Uiteraard afgebiesd met zwart wat haar echt het karakter geeft van een Manichel tas. Als laatste nog even te vermelden dat ook deze Manichel tas geheel met de hand wordt gemaakt wat haar zeer exclusief maakt.

 

Fotoart van Delfst Blauw gecombineerd met zwart

 

Wat een heerlijke fris ontwerp is dit geworden, de kleur blauw is echt een mooie kleur blauw en door het afbiezen krijgt het ontwerp nog meer kracht. Voor het ontwerp van delfts blauw pixel ben ik uitgegaan van een bepaalde eenvoud en geen bewerking gedaan aan de afbeelding. Voor deze Manichel tas “Brigitte” heb ik een stukje uit het tegeltje gekozen en opgeblazen zodat je de pixels gaat zien. Hierdoor wordt het speels en minder hard qua belijning, wat het ontwerp van deze tijd maakt. Voor beide zijde heb ik uiteraard een uniek stukje gekozen met als bindende factor de gebogen lijn onderaan de tas. Een leuk detail van dit ontwerp zijn de  woorden “ Delfts holland”

Wat een heerlijke tas is deze “Brigitte”, En heel goed te dragen bij meerdere kleuren. Ook aan de binnenkant komt het stukje delfts blauw terug door het binnenzakje, wat een leuke verassing.

 

Manichel heeft voor jou deze tas samengesteld;

Speciaal voor jou heb ik al een aantal prachtige combinaties gemaakt zodat jij gelijk een complete tas kunt bestellen. Dit model “Brigitte“is een unieke Manichel tas, klaar om naar jou verzonden te worden in een mooie zwarte opbergdoos. Elke Manichel tas is handgemaakt en met veel zorg en aandacht door mijn handen gegaan, zo ook deze handtas. Het is dan ook echt een uniek exemplaar en geen massa productie.  Bij de afbeelding hieronder zie je precies welke delen de tas complete maken en wat erbij geleverd wordt.

 

Delfst Blauw op tassen Manichel, stel je eiegen tas samen

 

info over Manichel modulair ;

Wat deze tassenlijn van Manichel modulair zo bijzonder maakt is dat je de zijkanten van de tas kunt verwisselen door middel van een rits. Hierdoor is de modulaire tas aan te passen naar jouw smaak of wensen. Het is mogelijk om bij jouw complete tas, meerdere zijkant module bij te bestellen zodat jij je handtas een andere look kunt geven wanneer jij dat wilt. De zijkanten kun je HIER bijbestellen. Een volledige Manichel modulair tas bestaat uit drie delen; Dit is een basistas (Voor,bodem,achterkant) en  twee zijkanten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om HIER extra opberg modules ( binnenzakken) te bestellen voor in de binnenkant van jouw tas. Ze zijn te bevestigen door middel van klittenband, waardoor je ze eruit kunt nemen of naar wens kunt vervangen. Ook zijn hier de schouderhengsels te bestellen welke je aan je tas kunt bevestigen.

 

Materialen info:

Deze Manichel tas is gemaakt van een prachtig zuiver zijde stof welke ik heb toegevoegd aan de basis van een manichel tas. Hierdoor is het mogelijk om van deze soepele zijde stof deze Manichel tas te maken. De zijde is behandeld met een nano spary welke de stof vuil en water afstotend maakt. De prachtige glans van de stof zorgt ervoor dat de print volledig tot haar recht komt en de kleuren zeer sprekend zijn. Alle Manichel tassen zijn afgebiesd en bij deze tas is dit gedaan met een zeer diepzwarte nubuck waardoor het ontwerp op de zijde geweldig tot haar recht komt. Het is alsof je een lijst om een schilderij plaatst. Deze tas heeft twee zijkanten welke gemaakt zijn van zwart nubuck. Alle Manichel tassen hebben een voering van rode linnen, een kleur die mooi diep en warm is, hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. Het binnentasje is gemaakt van nubuck met een print van de mozaiek op zijde stof . Dit tasje is een handige module met klittenband die uit je tas kunt halen wanneer het jou uitkomt. Bij deze dames tas is ook een extra schouderhengsel geleverd, welke je aan je tas kunt bevestigen. Super zacht voor je schouder maar zeker net zo sterk.

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen