Brigitte, Gouda/Gouda zijkanten

€274,90
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Manichel modulair, model Brigitte met fotoart Gouda

 

Door haar prachtig uitgesneden handvat is het model Brigitte een zeer uniek model in de collectie van Manichel. Ze is echt een klassieker en zal tijdloos aansluiten bij alle outfits door de jaren heen.  Het stof ontwerp van deze tas is qua kleur vrij neutraal, doordat de mozaïek kleiner is gehouden zijn er vele details op de tas zichtbaar. Voor de bovenkant van het handvat is een grotere afbeelding gekozen om het handvat los te koppelen van het geheel. De voor en achterkant van de tas heeft zijn eigen deel van het unieke mozaïek ontwerp. Voor deze tas is gekozen voor twee zijkanten met de print van de mozaïek. Het maakt de Manichel  tas spannend en een mooi compleet geheel. De zwarte omlijsting om het handvat geeft deze Manichel tas zijn unieke karakter.

De tas is afgemaakt met een prachtig rode linnen binnen voering die een heerlijk fris gevoel geeft als je de tas opent. Bij deze tas is een uitneembaar zakmodule geleverd en extra schouderhengsels om de tas over de schouder te kunnen dragen.

 

Materiaal van Manichel modulair;

De tas is gemaakt van prachtig zuiver zijde stof welke behandeld is met nano spray.  Hierdoor is de tas vuil en water afstotend. Verder is de tas afgewerkt met zwart nubuck waardoor het contrast mooi uitkomt. Deze tas ligt heerlijk in de hand door het gebruik van de zacht aanvoelende nubuck. De beide zijkanten bestaan uit zijde stof welke zijn bewerkt op de module van Manichel modulair . Voor de binnenkant van de tas, hebben we een voering van linnen gebruikt in een prachtige kleur rood. De binnenzak is gemaakt van nubuck met een rode rits als accent. Het advies is om beide zijde van de tas regelmatig in te spuiten met nano spray.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen