Brigitte, Gouda/zwarte zijkanten

€274,90
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

 

Manichel modulair, model Brigitte met fotoart van kerk Gouda

 

Brigitte is het eerste model dat Manichel heeft ontworpen: zeer karakteristiek voor het merk Manichel. Het is het liggende model van de vier handmodellen, wat haar wat stoerder maakt dan de andere tassen.

Zeer uniek is ook weer de geïntegreerde handvaten van dit model. Dit model is een slag kleiner als het laptopmodel Audrey, maar is zeker een prima maat om veel persoonlijke spullen in op te bergen. Uiteraard afgebiesd met zwart wat haar echt het karakter geeft van een Manichel tas. Het ontwerp van deze tas is qua kleur vrij neutraal, doordat de mozaïek kleiner is gehouden zijn er vele details op de tas zichtbaar. Voor de bovenkant van het handvat is een grotere afbeelding gekozen om het handvat los te koppelen van het geheel. De voor en achterkant van de tas heeft zijn eigen deel van het unieke mozaïek ontwerp. De zwarte zijkant module geven de tas een bepaalde rust. Uiteraard is ook deze tas uitgevoerd met een prachtig rode linnen voering en wordt compleet geleverd met een uitneembaar binnenzakje. Ook is bij deze tas een extra schouderhengsel geleverd om de tas eventueel over je schouder te dragen.

 

 

Materiaal Manichel modulair; 

De tas is gemaakt van prachtig zuiver zijde stof welke behandeld is met nano spray.  Hierdoor is de tas vuil en water afstotend. Verder is de tas afgewerkt met zwart nubuck waardoor het contrast mooi uitkomt. Deze tas ligt heerlijk in de hand door het gebruik van de zacht aanvoelende nubuck. De beide zijkanten bestaan ook uit zwart nubuck . Voor de binnenkant van de tas, hebben we een voering van linnen gebruikt in een prachtige kleur rood. Hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. De binnenzak is gemaakt van nubuck met een rode rits als accent. Meegeleverd zijn de extra schouder hengsels om de tas eventueel over de schouder te dragen.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen