Manichel modulair, model Brigitte orange/pink

€250,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Zet deze tas ergens op een toonbank en je hebt gelijk de aandacht; een Manichel tas is vaak een aanleiding voor een leuk gesprek.  

Brigitte is het eerste model dat manichel heeft ontworpen: zeer karakteristiek voor het merk Manichel. Het is het liggende model van de vier handmodellen, wat haar wat stoerder maakt dan de andere tassen.
Zeer uniek is ook weer de geïntegreerde handvaten van dit model. Dit model is een slag kleiner als het laptopmodel Audrey, maar is zeker een prima maat om veel persoonlijke spullen in op te bergen. Uiteraard afgebiesd met zwart wat haar echt het karakter geeft van een Manichel tas. De tas sluit door middel van een rits aan de bovenkant. Bijzonder van deze tas is de mogelijkheid om zelf je tas samen te stellen door middel van de inritsbare zijkanten. Hierdoor kun je door het verwisselen van een zijkant de tas een geheel nieuwe look geven. De binnenkant is gevoerd met een prachtige rode linnen, hetgeen de Elizabeth een fris en luxe gevoel geeft als je haar opent. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf je opberg modules te kiezen voor de binnenkant. Deze zijn te bevestigen aan de binnenkant van je tas door middel van klittenband. Zeer handig dus dat je deze er ook uit kunnen nemen of kunt vervangen, naar eigen wens.
Aan de zijkant van de tas zit een mogelijkheid om een schouder hengsel te bevestigen. Zo kun jij zelf kiezen hoe jij de tas wilt dragen.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen