Manichel tas” Brigitte” met fotoart van kerk s'Hertogenbosch

€274,90
Beschikbaarheid: Op voorraad

Fotoart van kerkraam op een Manichel tas, model Brigitte

 

Handgemaakte Manichel tas ”Brigitte" een kunstobject door fotoart van kerk s'Hertogenbosch

 

Geloof me, als jij met deze handtas over straat gaat, zullen er ogen op je gericht zijn. Het is echt een eye catcher.

 

Manicheltas Model “Brigitte” 

Model “Brigitte” is de eerste handtas welke ik voor Manichel heb ontworpen: zeer karakteristiek zijn de geïntegreerde handvaten van dit model, kenmerkend voor Manichel.  Bij deze tas zit het handvat in de lengte, wat haar wat stoerder maakt dan de andere drie handtassen. Deze “Brigitte” is een slag Kleiner dan het laptopmodel “Audrey” maar is zeker een prima maat om veel persoonlijke spullen in op te bergen. Uiteraard is deze handtas met zwart afgebiesd wat haar echt het karakter geeft van een Manichel tas. 

 

Fotoart Kerk Den bosch gecombineerd met zwart

Deze prachtige hand gemaakte tas heeft een kleurrijk ontwerp en is aan beide zijde uniek doordat ze elk een ander ontwerp hebben. Aan de ene kant is een ronding gecreëerd met het raampatroon en voor de ander kant heb ik gekozen het tegenovergestelde te doen.  Zo heeft ook de ene kant meer rood tinten in zich en de andere kant heeft meer roze tinten. Met de uitvergrote details en de vervorming van het kerkraam is het ontwerp spannend en een zeer kleurrijk geheel geworden.

 

Voor jou geselecteerde combinatie:

Speciaal voor jou heb ik al een aantal prachtige combinaties gemaakt zodat jij gelijk een complete tas kunt bestellen. Dit model “Brigitte “is een unieke Manichel tas, klaar om naar jou verzonden te worden in een mooie zwarte opbergdoos. Elke Manichel tas is handgemaakt en met veel zorg en aandacht door mijn handen gegaan, zo ook deze handtas. Het is dan ook echt een uniek exemplaar en geen massa productie.  Bij de afbeelding hieronder zie je precies welke delen de tas complete maken en wat erbij geleverd wordt.

 

info over Manichel modulair ;

Wat deze tassenlijn van Manichel modulair zo bijzonder maakt is dat je de zijkanten van de tas kunt verwisselen door middel van een rits. Hierdoor is de modulaire tas aan te passen naar jouw smaak of wensen. Het is mogelijk om bij jouw complete tas, meerdere zijkant module bij te bestellen zodat jij je handtas een andere look kunt geven wanneer jij dat wilt. De zijkanten kun je HIER bijbestellen. Een volledige Manichel modulair tas bestaat uit drie delen; Dit is een basistas (Voor,bodem,achterkant) en  twee zijkanten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om HIER extra opberg modules ( binnenzakken) te bestellen voor in de binnenkant van jouw tas. Ze zijn te bevestigen door middel van klittenband, waardoor je ze eruit kunt nemen of naar wens kunt vervangen. Ook zijn hier de schouderhengsels te bestellen welke je aan je tas kunt bevestigen.

 

Materialen info:

Deze Manichel tas is gemaakt van een prachtig zuiver zijde stof welke ik heb toegevoegd aan de basis van een manichel tas. Hierdoor is het mogelijk om van deze soepele zijde stof deze Manichel tas te maken. De zijde is behandeld met een nano spary welke de stof vuil en water afstotend maakt. De prachtige glans van de stof zorgt ervoor dat de print volledig tot haar recht komt en de kleuren zeer sprekend zijn. Alle Manichel tassen zijn afgebiesd en bij deze tas is dit gedaan met een zeer diepzwarte nubuck waardoor het ontwerp op de zijde geweldig tot haar recht komt. Het is alsof je een lijst om een schilderij plaatst. Deze tas heeft twee zijkanten welke gemaakt zijn van diepzwart nubuck. Alle Manichel tassen hebben een voering van rode linnen, een kleur die mooi diep en warm is, hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. De binnenzak is gemaakt van zwart nubuck met een rode rits als accent. Het is een handige module met klittenband die uit je tas kunt halen wanneer het jou uitkomt. Bij deze hand tas is ook een extra schouderhengsel geleverd, welke je aan je tas kunt bevestigen. Super zacht voor je schouder maar zeker net zo sterk.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen