Manichel modulair, model Charlize Brielle

€259,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Fotoart van kerkraam op een Manicheltas

 

Handgemaakte Manichel tas “Diana ” is een waar kunstobject door fotoart

 

 Hier word je oog toch naar toe getrokken, al die kleuren en vormen. Het is een prachtige kleurspel op een tas die altijd fier overeind staat. Deze tas moffel je niet even onder de tafel, deze Manicheltas zet je trots op tafel, zodat ze door iedereen gezien mag worden. 

 

Fotoart van Brielle gecombineerd met zwart

Voor het ontwerp voor deze tas heb ik gekozen om het patroon bij het handvat los te koppelen . Hierdoor wordt de vorm van het handvat geaccentueerd door de zwarte bies en het patroon. De prachtige bovenkant van de ramen heb ik ook alleen voor het handvat gebruikt.  Dit detail heb ik vergroot zodatje het bijzondere detail ziet en het nog meer naar voren komt. Het onderste gedeelte van de tas heb ik spannend gemaakt door de foto van het raam open te klappen en er een doorkijk ontstaat in het patroon. Bij “Charlize” heb ik gekozen om twee wapens de aandacht te geven welke achter de doorkijk uit piepen. Een prachtig geheel tezamen en heel goed draagbaar bij veel mos tinten. Creme en bruin tinten.

 

 

Manichel heeft voor jou deze tas samengesteld;

Speciaal voor jou heb ik al een aantal prachtige combinaties gemaakt zodat jij gelijk een complete tas kunt bestellen. Dit model “Charlize “is een unieke Manichel tas, klaar om naar jou verzonden te worden in een mooie zwarte opbergdoos. Elke Manichel tas is handgemaakt en met veel zorg en aandacht door mijn handen gegaan, zo ook deze handtas. Het is dan ook echt een uniek exemplaar en geen massa productie.  Bij de afbeelding hieronder zie je precies welke delen de tas complete maken en wat erbij geleverd wordt.

 

stel je eigen tas amen met Manichel modulair tassen

 

info over Manichel modulair ;

Wat deze tassenlijn van Manichel modulair zo bijzonder maakt is dat je de zijkanten van de tas kunt verwisselen door middel van een rits. Hierdoor is de modulaire tas aan te passen naar jouw smaak of wensen. Het is mogelijk om bij jouw complete tas, meerdere zijkant module bij te bestellen zodat jij je handtas een andere look kunt geven wanneer jij dat wilt. De zijkanten kun je HIER bijbestellen. Een volledige Manichel modulair tas bestaat uit drie delen; Dit is een basistas (Voor,bodem,achterkant) en  twee zijkanten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om HIER extra opberg modules ( binnenzakken) te bestellen voor in de binnenkant van jouw tas. Ze zijn te bevestigen door middel van klittenband, waardoor je ze eruit kunt nemen of naar wens kunt vervangen. Ook zijn hier de schouderhengsels te bestellen welke je aan je tas kunt bevestigen.

 

Materialen info:

Deze Manichel tas is gemaakt van een prachtig zuiver zijde stof welke ik heb toegevoegd aan de basis van een manichel tas. Hierdoor is het mogelijk om van deze soepele zijde stof deze Manichel tas te maken. De zijde is behandeld met een nano spary welke de stof vuil en water afstotend maakt. De prachtige glans van de stof zorgt ervoor dat de print volledig tot haar recht komt en de kleuren zeer sprekend zijn. Alle Manichel tassen worden afgebiesd en bij deze tas is dit gedaan met een zeer diepzwarte nubuck waardoor het ontwerp op de zijde geweldig tot haar recht komt. Het is alsof je een lijst om een schilderij plaatst. Deze tas heeft twee zijkanten welke gemaakt zijn van zwart nubuck. Alle Manichel tassen hebben een voering van rode linnen, een kleur die mooi diep en warm is, hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. Het binnentasje is gemaakt van nubuck . Dit tasje is een handige module met klittenband die uit je tas kunt halen wanneer het jou uitkomt. 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen