Charlize Delfsblauw pixel

€250,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Delfst blauw op Manichel tas

 

Handgemaakte Manichel tas “ Charlize” is een waar kunstobject door fotoart

 

Wat een beauty deze Manicheltas met Delfst blauw, hier kun je gewoonweg niet omheen

 

 

Manichel tas model "Charlize"

Charlize is voor de vrouw die houdt van een bepaalde kracht in haar outfit. Loop jij met deze tas aan je hand, dan heb je echt de aandacht. Het vierkantvormige handvat is geheel geïntegreerd in de tas. Door deze vormgeving is zij stoerder dan de Diana of Elizabeth. Het zwarte afbiezen benadrukt de rechthoekige vorm van deze tas nog sterker en geeft elke Manichel tas zijn unieke karakter. Mooi zijn de afwerking rondom het handvat, geheel omlijst met een zwarte bies wat nauwkeurig met de hand wordt gemaakt. Deze details maken een Manichel tas tot wat ze is, sophisticated en krachtig.

 

 

Fotoart van  Delfst blauw gecombineerd met zwart

Hier heb ik gekozen om een stuk van de bloemen uitvergroot te plaatsen op deze “Charlize” hierdoor bevat deze tas veel blauw tinten in zich. Uiteraard heeft beide zijde een andere print wat de tas spannend houdt. Het is een prachtige tas geworden en van de serie wellicht de meest donkere door het gebruik van veel blauwtinten in dit patroon. Afgebiesd met zwart maakt dit echt een powerhouse, een tas die je kledingkeuze versterkt en net dat beetje meerwaarde geeft.

 

 

Manichel heeft voor jou deze tas samengesteld;

Speciaal voor jou heb ik al een aantal prachtige combinaties gemaakt zodat jij gelijk een complete tas kunt bestellen. Dit model “Charlize“is een unieke Manichel tas, klaar om naar jou verzonden te worden in een mooie zwarte opbergdoos. Elke Manichel tas is handgemaakt en met veel zorg en aandacht door mijn handen gegaan, zo ook deze handtas. Het is dan ook echt een uniek exemplaar en geen massa productie.  Bij de afbeelding hieronder zie je precies welke delen de tas complete maken en wat erbij geleverd wordt.

 

Stel je eigen tas samen, hier alvast voor jouw gedaan, Manichel modulair

 

info over Manichel modulair ;

Wat deze tassenlijn van Manichel modulair zo bijzonder maakt is dat je de zijkanten van de tas kunt verwisselen door middel van een rits. Hierdoor is de modulaire tas aan te passen naar jouw smaak of wensen. Het is mogelijk om bij jouw complete tas, meerdere zijkant module bij te bestellen zodat jij je handtas een andere look kunt geven wanneer jij dat wilt. De zijkanten kun je HIER bijbestellen. Een volledige Manichel modulair tas bestaat uit drie delen; Dit is een basistas (Voor,bodem,achterkant) en  twee zijkanten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om HIER extra opberg modules ( binnenzakken) te bestellen voor in de binnenkant van jouw tas. Ze zijn te bevestigen door middel van klittenband, waardoor je ze eruit kunt nemen of naar wens kunt vervangen. Ook zijn hier de schouderhengsels te bestellen welke je aan je tas kunt bevestigen.

 

Materialen info:

Deze Manichel tas is gemaakt van een prachtig zuiver zijde stof welke ik heb toegevoegd aan de basis van een manichel tas. Hierdoor is het mogelijk om van deze soepele zijde stof deze Manichel tas te maken. De zijde is behandeld met een nano spary welke de stof vuil en water afstotend maakt. De prachtige glans van de stof zorgt ervoor dat de print volledig tot haar recht komt en de kleuren zeer sprekend zijn. Alle Manichel tassen worden afgebiesd en bij deze tas is dit gedaan met een zeer diepzwarte nubuck waardoor het ontwerp op de zijde geweldig tot haar recht komt. Het is alsof je een lijst om een schilderij plaatst. Deze tas heeft twee zijkanten welke gemaakt zijn vanzwart nubuck. Alle Manichel tassen hebben een voering van rode linnen, een kleur die mooi diep en warm is, hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. Het binnentasje is gemaakt van nubuck met een print van de mozaiek op zijde stof . Dit tasje is een handige module met klittenband die uit je tas kunt halen wanneer het jou uitkomt. 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen