Charlize, Gouda/Gouda zijkanten

€259,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Mozaiek van details van kerkraam Gouda voor Manichel

 

 

Manichel modulair, model Charlize met fotoart van kerk Gouda

Hoe spannend is deze tas. Hier word je oog toch naar toe getrokken, al die kleuren en vormen. Het is een prachtige kleurspel op een tas die altijd fier overeind staat. Het vierkantvormige handvat is geheel geïntegreerd in de tas. Door deze vormgeving is zij stoerder dan de Diana of Elizabeth. Het zwarte afbiezen benadrukt de rechthoekige vorm van deze tas nog sterker. Hier hebben we gekozen Om de gehele tas te omhullen in het mozaïek ontwerp. Door te kiezen voor twee zijkanten met de print van de mozaïek is dit mogelijk. Het maakt de Manichel  tas spannend en een mooi compleet geheel. De zwarte omlijsting om het handvat geeft deze Manichel tas zijn unieke karakter.

Zeer handig is deze tas te openen met een rits aan de bovenkant waar je door de rode linnen voering een goed overzicht hebt over je persoonlijke spullen. De tas is compleet met een uitneembare  opbergzak. Deze Manichel tas is wat je noemt een power house; een tas waar je niet omheen kunt. Deze gaat gezien worden. Durf jij het aan? 

 

Materialen van Manichel modulair:

De tas is gemaakt van prachtig zuiver zijde stof welke behandeld is met nano spray.  Hierdoor is de tas vuil en water afstotend. Verder is de tas afgewerkt met zwart nubuck waardoor het contrast mooi uitkomt. Deze tas ligt heerlijk in de hand door het gebruik van de zacht aanvoelende nubuck. De beide zijkanten bestaan uit de zijde stof met het ontwerp van Mozaiek, verwerkt op de module van Manichel . Voor de binnenkant van de tas, hebben we een voering van linnen gebruikt in een prachtige kleur rood. Hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. De binnenzak is gemaakt van nubuck met een afbeelding van de mozaiek. Het advies is om beide zijde van de tas regelmatig in te spuiten met nano spray.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen