Charlize orange /pink

€250,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Deze Charlize orange/pink is zo’n tas waar je niet omheen kunt. Ze is krachtig in haar vormgeving, hetgeen benadrukt wordt door het afbiezen van de tas.

Deze tas is een van de vier handmodellen van Manichel. Het vierkantvormige handvat is geheel geïntegreerd in de tas. Door deze vormgeving is zij stoerder dan de Diana of Elizabeth. Het zwarte afbiezen benadrukt de rechthoekige vorm van deze tas nog eens. Kortom het is wel een statement die je bij je draagt als je kiest voor deze Charlize. De tas sluit door middel van een rits aan de bovenkant. Bijzonder van deze tas is de mogelijkheid om zelf je tas samen te stellen door middel van de inritsbare zijkanten. Hierdoor kun je door het verwisselen van een zijkant de tas een geheel nieuwe look geven.

De binnenkant is gevoerd met een prachtige rode linnen, hetgeen de Elizabeth een fris en luxe gevoel geeft als je haar opent.  Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf je opberg modules te kiezen voor de binnenkant. Deze zijn te bevestigen aan de binnenkant van je tas door middel van klittenband. Zeer handig dus dat je deze er ook uit kunnen nemen of kunt vervangen, naar eigen wens.

Aan de zijkant van de tas zit een mogelijkheid om een schouder hengsel te bevestigen. Zo kun jij zelf kiezen hoe jij de tas wilt dragen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen