Model Charlize, s'Hertogenbosch met zwarte zijkanten

€259,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Fotoart Manichel tassen

 

Manichel modulair, model Charlize met fotoart van kerk s,Hertogenbosch

 

Hier moet je wel even twee keer naar kijken om te zien wat je nu eigenlijk waarneemt. Het ontwerp is spannend en trekt echt je aandacht. De combinatie van de vorm en het afbiezen maakt van een Manichel tas echt een plaatje.

 

Manicheltas model "Charlize"

Deze tas is een van de vier handmodellen van Manichel. Het vierkantvormige handvat is geheel geïntegreerd in de tas. Door deze vormgeving is zij stoerder dan de Diana of Elizabeth. Het zwarte afbiezen benadrukt de rechthoekige vorm van deze tas nog eens. Kortom het is wel een statement die je bij je draagt als je kiest voor deze Charlize.

 

Fotoart van kerk Den Bosch gecombineerd met zwart

Het ontwerp is spannend met een kleur explosie in het midden. Dit is aan de ene kant rood en aan de andere kant trekt de okerprint de aandacht. Voor de fotoart is de stenen rand rondom het raam meegenomen in het ontwerp daardoor heeft dit ontwerp ook wat bruin tinten in zich. Deze Manichel tas is goed te combineren bij veel kledingkeuze en zal zeker de aandacht trekken die deze tas verdient. Hier gecombineerd met twee zwarte zijkanten van nubuck waardoor de tas een bepaalde rust krijgt.

 

Voor jou geselecteerde combinatie:

Speciaal voor jou heb ik al een aantal prachtige combinaties gemaakt zodat jij gelijk een complete tas kunt bestellen. Dit model “Charlize “is een unieke Manichel tas, klaar om naar jou verzonden te worden in een mooie zwarte opbergdoos. Elke Manichel tas is handgemaakt en met veel zorg en aandacht door mijn handen gegaan, zo ook deze handtas. Het is dan ook echt een uniek exemplaar en geen massa productie.  Bij de afbeelding hieronder zie je precies welke delen de tas complete maken en wat erbij geleverd wordt.

 

Stel je eiegen tas samen bij Manichel, model Charlize fotoart

 

info over Manichel modulair ;

Wat deze tassenlijn van Manichel modulair zo bijzonder maakt is dat je de zijkanten van de tas kunt verwisselen door middel van een rits. Hierdoor is de modulaire tas aan te passen naar jouw smaak of wensen. Het is mogelijk om bij jouw complete tas, meerdere zijkant module bij te bestellen zodat jij je handtas een andere look kunt geven wanneer jij dat wilt. De zijkanten kun je HIER bijbestellen. Een volledige Manichel modulair tas bestaat uit drie delen; Dit is een basistas (Voor,bodem,achterkant) en  twee zijkanten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om HIER extra opberg modules ( binnenzakken) te bestellen voor in de binnenkant van jouw tas. Ze zijn te bevestigen door middel van klittenband, waardoor je ze eruit kunt nemen of naar wens kunt vervangen. Ook zijn hier de schouderhengsels te bestellen welke je aan je tas kunt bevestigen.

 

Materialen info:

Deze Manichel tas is gemaakt van een prachtig zuiver zijde stof welke ik heb toegevoegd aan de basis van een manichel tas. Hierdoor is het mogelijk om van deze soepele zijde stof deze Manichel tas te maken. De zijde is behandeld met een nano spary welke de stof vuil en water afstotend maakt. De prachtige glans van de stof zorgt ervoor dat de print volledig tot haar recht komt en de kleuren zeer sprekend zijn. Alle Manichel tassen zijn afgebiesd en bij deze tas is dit gedaan met een zeer diepzwarte nubuck waardoor het ontwerp op de zijde geweldig tot haar recht komt. Het is alsof je een lijst om een schilderij plaatst. Deze tas heeft twee zijkanten welke gemaakt zijn van zwart nubuck. Alle Manichel tassen hebben een voering van rode linnen, een kleur die mooi diep en warm is, hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. De binnenzak is gemaakt van zwart nubuck met een rode rits als accent. Het is een handige module met klittenband die uit je tas kunt halen wanneer het jou uitkomt. 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen