Diana, Brielle/ zwarte zijkanten

€259,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Fotoart, van kerkraam tot Manichel tas

 

Handgemaakte Manichel tas “ Diana” is een waar kunstobject door fotoart

 

Deze "Diana" benadrukt jouw vrouwelijkheid en met deze tas aan je zijde voel je je op en top vrouw.

 

Manichel tas model “Diana “

Dit is echt een beauty, ze benadrukt jouw vrouwelijkheid en met deze tas aan je zijde voel je je op en top vrouw. Maar ook straalt ze kracht uit, wat door de strakke vormgeving komt. Alle tassen van Manichel zijn afgebiesd met zwart wat de vorm nog eens benadrukt. Het geïntegreerde handvat is de moeite waard om van dichtbij te bekijken, geheel afgebiesd met een uit een stuk gesneden patroon van nubuck. De afwerking van het handvat is zeer nauwkeurig werk en geheel met de hand gemaakt. Deze details geven een Manichel tas haar luxe uitstraling welke jou zeker zal staan. Deze Manichel moduliar tas is zeer licht en ligt fijn in de hand door de vorm en de afwerking van het zacht aanvoelende nubuck.

 

Fotoart van Brielle gecombineerd met zwart

Deze hand tas heeft twee gezichten, een donkere en een lichtere kant. Hoe fijn is dat voor ons vrouwen, wij snappen dat. Bij dit model heb ik gekozen om het handvat een groot detail van het raam te geven. Voor de onderzijde heb ik twee ontwerpen gemaakt. Aan een kant is het hele raampatroon gebruikt om een doorkijk te creëren met in het midden het prachtige raamschildering van het midden van de kerkraam, ook hier weer centraal. Aan de ander zijde van de tas is in het midden een prachtige bol gecreëerd van de kerkraam, wat lijkt op een wereldbol. Deze prachtige Manichel tas straalt echt een rijk gevoel uit door de vele verfijnde details van het ontwerp. Ik denk echt een super chique Manichel tas voor bij een zakelijke afspraak of een belangrijke date.

 

Manichel heeft voor jou deze tas samengesteld;

Speciaal voor jou heb ik al een aantal prachtige combinaties gemaakt zodat jij gelijk een complete tas kunt bestellen. Dit model “Diana“is een unieke Manichel tas, klaar om naar jou verzonden te worden in een mooie zwarte opbergdoos. Elke Manichel tas is handgemaakt en met veel zorg en aandacht door mijn handen gegaan, zo ook deze handtas. Het is dan ook echt een uniek exemplaar en geen massa productie.  Bij de afbeelding hieronder zie je precies welke delen de tas complete maken en wat erbij geleverd wordt.

 

Diana een prachtig model tas van Manichel

 

info over Manichel modulair ;

Wat deze tassenlijn van Manichel modulair zo bijzonder maakt is dat je de zijkanten van de tas kunt verwisselen door middel van een rits. Hierdoor is de modulaire tas aan te passen naar jouw smaak of wensen. Het is mogelijk om bij jouw complete tas, meerdere zijkant module bij te bestellen zodat jij je handtas een andere look kunt geven wanneer jij dat wilt. De zijkanten kun je HIER bijbestellen. Een volledige Manichel modulair tas bestaat uit drie delen; Dit is een basistas (Voor,bodem,achterkant) en  twee zijkanten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om HIER extra opberg modules ( binnenzakken) te bestellen voor in de binnenkant van jouw tas. Ze zijn te bevestigen door middel van klittenband, waardoor je ze eruit kunt nemen of naar wens kunt vervangen. Ook zijn hier de schouderhengsels te bestellen welke je aan je tas kunt bevestigen.

 

Materialen info:

Deze Manichel tas is gemaakt van een prachtig zuiver zijde stof welke ik heb toegevoegd aan de basis van een manichel tas. Hierdoor is het mogelijk om van deze soepele zijde stof deze Manichel tas te maken. De zijde is behandeld met een nano spary welke de stof vuil en water afstotend maakt. De prachtige glans van de stof zorgt ervoor dat de print volledig tot haar recht komt en de kleuren zeer sprekend zijn. Alle Manichel tassen worden afgebiesd en bij deze tas is dit gedaan met een zeer diepzwarte nubuck waardoor het ontwerp op de zijde geweldig tot haar recht komt. Het is alsof je een lijst om een schilderij plaatst. Deze tas heeft twee zijkanten welke gemaakt zijn van zwart nubuck. Alle Manichel tassen hebben een voering van rode linnen, een kleur die mooi diep en warm is, hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. Het binnentasje is gemaakt van nubuck met een print van de mozaiek op zijde stof . Dit tasje is een handige module met klittenband die uit je tas kunt halen wanneer het jou uitkomt. 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen