Diana Delfsblauw pixel

€259,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

delfts blauw voor Manichel tassen

 

 

Handgemaakte Manichel tas “Diana ” is een waar kunstobject door fotoart

 

Wat een plaatje is deze Manichel tas, ze is super vrouwelijk en hier uitgevoerd met de klassieke delfts blauw fotoart. Een echte must have

 

 

Manichel tas model “Diana “

Alle tassen van Manichel zijn vernoemd naar grote vrouwelijke sterren van vroeger en nu. Diana is uiteraard vernoemd naar lady Diana en heeft dezelfde zachte uitstraling. Toch staat deze tas ook echt haar mannetje, ze staat altijd fier overeind en haar strakke belijningen geven haar ook de nodige kracht. Kortom wie houdt er niet van deze Manichel tas, ze doet haar naam eer aan. De ronde geïntegreerde handvaten zijn prachtig omlijst met een zwarte rand en voelt zeer zacht in de hand.

 

 

Fotoart van Delfst Blauw gecombineerd met zwart

Door deze vergroting is de pixel zichtbaar wat de vormen op de afbeelding zachter maakt  en de kleuren spannender. Omdat de tas is afgebiesd met zwart krijgt de afbeelding meer aandacht en komen de kleuren mooi naar voren. Het handvat is met zwart nubuck afgewerkt waardoor de zijde stof  beschermd is bij het dragen. Kortom een plaatje voor het oog en een lust om te dragen.

 

 

Manichel heeft voor jou deze tas samengesteld;

Speciaal voor jou heb ik al een aantal prachtige combinaties gemaakt zodat jij gelijk een complete tas kunt bestellen. Dit model “Diana “is een unieke Manichel tas, klaar om naar jou verzonden te worden in een mooie zwarte opbergdoos. Elke Manichel tas is handgemaakt en met veel zorg en aandacht door mijn handen gegaan, zo ook deze handtas. Het is dan ook echt een uniek exemplaar en geen massa productie.  Bij de afbeelding hieronder zie je precies welke delen de tas complete maken en wat erbij geleverd wordt.

 

Delfst Blauw op een Manichel tas,

 

info over Manichel modulair ;

Wat deze tassenlijn van Manichel modulair zo bijzonder maakt is dat je de zijkanten van de tas kunt verwisselen door middel van een rits. Hierdoor is de modulaire tas aan te passen naar jouw smaak of wensen. Het is mogelijk om bij jouw complete tas, meerdere zijkant module bij te bestellen zodat jij je handtas een andere look kunt geven wanneer jij dat wilt. De zijkanten kun je HIER bijbestellen. Een volledige Manichel modulair tas bestaat uit drie delen; Dit is een basistas (Voor,bodem,achterkant) en  twee zijkanten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om HIER extra opberg modules ( binnenzakken) te bestellen voor in de binnenkant van jouw tas. Ze zijn te bevestigen door middel van klittenband, waardoor je ze eruit kunt nemen of naar wens kunt vervangen. Ook zijn hier de schouderhengsels te bestellen welke je aan je tas kunt bevestigen.

 

Materialen info:

Deze Manichel tas is gemaakt van een prachtig zuiver zijde stof welke ik heb toegevoegd aan de basis van een manichel tas. Hierdoor is het mogelijk om van deze soepele zijde stof deze Manichel tas te maken. De zijde is behandeld met een nano spary welke de stof vuil en water afstotend maakt. De prachtige glans van de stof zorgt ervoor dat de print volledig tot haar recht komt en de kleuren zeer sprekend zijn. Alle Manichel tassen worden afgebiesd en bij deze tas is dit gedaan met een zeer diepzwarte nubuck waardoor het ontwerp op de zijde geweldig tot haar recht komt. Het is alsof je een lijst om een schilderij plaatst. Deze tas heeft twee zijkanten welke gemaakt zijn van zwart nubuck. Alle Manichel tassen hebben een voering van rode linnen, een kleur die mooi diep en warm is, hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. Het binnentasje is gemaakt van nubuck met een print van de  Delfst Blauw op zijde stof . Dit tasje is een handige module met klittenband die uit je tas kunt halen wanneer het jou uitkomt. 

 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen