Diana, Gouda/ rood zijkanten

€259,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Mozaiek voor manichel modulair

 

 

Manichel modulair, model Diana met fotoart van kerk Gouda

 

Diana is een vrouwelijk model met de juiste verhoudingen, gecombineerd met de rode zijkant module van Manichel maakt deze tas een killer. Het mozaïek ontwerp voor deze tas is gevarieerd qua patroon en kleur. Met de zijkanten bepaal jij welke accent kleur extra aandacht krijgt. Hier hebben we gekozen voor prachtige rood nappa leer zijkanten. De tas krijgt een krachtige uitstraling door de kleur rood, de kleur van de liefde of gewoon je nieuwe jurk voor dat feestje. Hoe geweldig als jouw tas dan matches bij die nieuwe jurk. Met een Manichel tas is dit mogelijk door de uitrit bare zijkanten van Manichel modulair. De zwarte bies, typerend voor een Manichel tas, geeft het mozaïek ontwerp een mooie omlijsting. Ze hoeft alleen nog maar gedragen te worden door jou, own your Manichel.

Ook aan de binnenkant van deze tas komt het rood terug doordat de voering van rood linnen is. Dit heeft elke Manichel tas maar geeft hier een extra mooie combinatie. Deze tas wordt compleet geleverd met een binnenzakje, welke je in de tas kunt bevestigen door middel van klittenband. Handig is dat je het er ook uit kunt halen als jij dat wenst. Kies jij voor meer opbergmogelijkheden dan kun je dit extra aanschaffen bij het kopje “extra” van Manichel modulair.

 

 

Materialen van Manichel modulair:

De tas is gemaakt van prachtig zuiver zijde stof welke behandeld is met nano spray.  Hierdoor is de tas vuil en water afstotend. Verder is de tas afgewerkt met zwart nubuck waardoor het contrast mooi uitkomt. Deze tas ligt heerlijk in de hand door het gebruik van de zacht aanvoelende nubuck. De beide zijkanten bestaan ook uit rode lams nappa leer zijkanten . Voor de binnenkant van de tas, hebben we een voering van linnen gebruikt in een prachtige kleur rood. Hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. De binnenzak is gemaakt van nubuck met een rode rits als accent. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen