Model Diana, s'Hertogenbosch met zwarte zijkanten

€259,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Manichel modulair, model Diana met fotoart van kerk s,Hertogenbosch

Ben jij super vrouwelijk en adem jij een en al vrouw uit, dan zal deze tas Model Diana echt bij jou aansluiten. Manichel, Model Diana is net zoals lady Diana, vrouwelijk, zacht en vriendelijk. Door haar subtiele bewerking van het handvat geïntegreerd in de tas vorm, is zij echt een blikvanger. Bij deze beauty is de fotoart sierlijk om het handvat gedrapeerd, met de nadruk op de prachtige drapering van de gewaden uit het glas in lood raam. Beide een andere kleurnuance van rood naar roze. Door de vele andere kleuren die in het ontwerp voor komen is deze tas bij veel kledingkeuze te dragen.

De foto art staat prachtig op deze met zwart omlijste Manichel tas. Deze tas is gecombineerd met twee prachtige zwarte nubuck zijkant module. Hierdoor krijgt de zwarte omlijsting van de tas extra aandacht en komt het patroon op de voor en achter mooi tot haar recht.

Zeer handig is deze tas te openen met een rits aan de bovenkant waar je door de rode linnen voering een goed overzicht hebt over je persoonlijke spullen. De tas is compleet met een uitneembare  opbergzak. Deze Manichel tas is wat je noemt een power house; een tas waar je niet omheen kunt.

 

Materialen Manichel modulair;

De tas is gemaakt van prachtig zuiver zijde stof welke behandeld is met nano spray.  Hierdoor is de tas vuil en water afstotend. Verder is de tas afgewerkt met zwart nubuck waardoor het contrast mooi uitkomt. Deze tas ligt heerlijk in de hand door het gebruik van de zacht aanvoelende nubuck. De beide zijkanten bestaan ook uit zwart nubuck . Voor de binnenkant van de tas, hebben we een voering van linnen gebruikt in een prachtige kleur rood. Hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. De binnenzak is gemaakt van nubuck met een rode rits als accent. Het advies is om beide zijde van de tas regelmatig in te spuiten met nano spray.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen