Manichel tas ,model "Elizabeth" Brielle

€259,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

fotoart van kerk Brielle voor een MAnicheltas

 

Handgemaakte Manichel tas “ Elizabeth” is een waar kunstobject door fotoart

 

Naar deze Manichel tas moet je wel twee keer kijken om te zien wat je nu eigenlijk waarneemt. Het ontwerp is spannend en trekt echt je aandacht. De combinatie van de vorm en het afbiezen maakt van een Manichel tas echt een plaatje.

 

Manichel tas model “Elizabeth “

Ben jij een vrouw die houdt van less is more, dan is Elizabeth een model voor jou. Door haar opvallende vorm, zonder extra belijningen, trekt ze veel aandacht naar zich toe. Doordat er geen onderbrekingen zitten in het model, is ze bijzonder geschikt om kunst op te presenteren. Hierdoor wordt is het meer dan een tas en is het een waar kunstwerk en een bijzondere blikvanger. Kortom het is echt een tas die staat en dat moet je bij een Manichel tas letterlijk nemen. Gaat deze “Elizabeth” zal jouw persoonlijkheid versterken dan mag ik je feliciteren . Het zal een prachtige aanvulling zijn in jouw collectie.

 

 

Fotoart van Brielle gecombineerd met zwart

 

Zeer bijzonder is de kleurschakering van deze kerkraam op het model Elizabeth van Manichel. Het is een zeer rustige kleurcombinatie doordat ik de stenen rand van de kerkraam eromheen heb meegenomen in het design. Verder zijn de kleuren van de ramen zeer sober wat weer mooi is bij een rustige kledingstyle. Doordat bij “Elizabeth” geen onderbrekingen in het handvat zitten, loopt het stofontwerp bijzonder om het handvat heen. Deze Manichel tas is prachtig te combineren bij mos kleuren en zandtinten. Doordat je bij deze modulaire tas  de zijkanten kunt vervangen, kun je ervoor kiezen om een kleur zijkant te gebruiken welke aansluit bij jouw kledingkeuze, of om een kleur te accentueren uit het stofontwerp. Hier is de Manichel tas compleet met twee zwarte zijkanten welke de tas een rustige balans geeft.

 

 

Manichel heeft voor jou deze tas samengesteld;

Speciaal voor jou heb ik al een aantal prachtige combinaties gemaakt zodat jij gelijk een complete tas kunt bestellen. Dit model “Elizabeth“is een unieke Manichel tas, klaar om naar jou verzonden te worden in een mooie zwarte opbergdoos. Elke Manichel tas is handgemaakt en met veel zorg en aandacht door mijn handen gegaan, zo ook deze handtas. Het is dan ook echt een uniek exemplaar en geen massa productie.  Bij de afbeelding hieronder zie je precies welke delen de tas complete maken en wat erbij geleverd wordt.

Manichel tassen ,stel je eigen tas samen, hier compleet Elizabeth.

 

info over Manichel modulair ;

Wat deze tassenlijn van Manichel modulair zo bijzonder maakt is dat je de zijkanten van de tas kunt verwisselen door middel van een rits. Hierdoor is de modulaire tas aan te passen naar jouw smaak of wensen. Het is mogelijk om bij jouw complete tas, meerdere zijkant module bij te bestellen zodat jij je handtas een andere look kunt geven wanneer jij dat wilt. De zijkanten kun je HIER bijbestellen. Een volledige Manichel modulair tas bestaat uit drie delen; Dit is een basistas (Voor,bodem,achterkant) en  twee zijkanten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om HIER extra opberg modules ( binnenzakken) te bestellen voor in de binnenkant van jouw tas. Ze zijn te bevestigen door middel van klittenband, waardoor je ze eruit kunt nemen of naar wens kunt vervangen. Ook zijn hier de schouderhengsels te bestellen welke je aan je tas kunt bevestigen.

 

Materialen info:

Deze Manichel tas is gemaakt van een prachtig zuiver zijde stof welke ik heb toegevoegd aan de basis van een manichel tas. Hierdoor is het mogelijk om van deze soepele zijde stof deze Manichel tas te maken. De zijde is behandeld met een nano spary welke de stof vuil en water afstotend maakt. De prachtige glans van de stof zorgt ervoor dat de print volledig tot haar recht komt en de kleuren zeer sprekend zijn. Alle Manichel tassen worden afgebiesd en bij deze tas is dit gedaan met een zeer diepzwarte nubuck waardoor het ontwerp op de zijde geweldig tot haar recht komt. Het is alsof je een lijst om een schilderij plaatst. Deze tas heeft twee zijkanten welke gemaakt zijn van zwart nubuck. Alle Manichel tassen hebben een voering van rode linnen, een kleur die mooi diep en warm is, hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. Het binnentasje is gemaakt van zwart nubuck  . Dit tasje is een handige module met klittenband die uit je tas kunt halen wanneer het jou uitkomt. 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen