Elizabeth Delfsblauw pixel

€259,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

 

Delfst baluw op een Manichel tas

 

Handgemaakte Manichel tas “ Elizabeth” is een waar kunstobject door fotoart

 

Je bent een hollander of niet maar van deze Manichel tas in Delfst Blauw versie wordt toch iedereen blij

 

Manichel tas model “Elizabeth “

 De minimalistische vorm van deze tas en de integratie van het handvat, maakt het model een zeer uniek design. Het is meer dan een tas het is echt een blikvanger, bijna een kunstobject. Doordat er geen onderbrekingen zitten in het model is het mogelijk om prachtige fotoart op te presenteren. De ronde opening van het handvat is prachtig ingelijst met zeer zacht aanvoelende zwarte nubuck. Hierdoor voelt de tas zacht aan en ligt heel prettig in de hand. Deze Manichel tas is super licht en als je de tas dus niet te vol stopt blijft ze ook lekker licht, maar dat zal wellicht een uitdaging zijn.

 

Fotoart van  Delfst blauw  gecombineerd met zwart

 Het ontwerp voor Elizabeth is qua kleur een mooie gelijke match van creme en blauw tinten. Door de vergroting van het tegeltje wordt de afbeelding een beetje moderner en fris van aanzien. Aan een zijde loopt er een ronde lijn  langs de ronding van het handvat wat een mooie belijning aan de tas geeft. De andere kant is de nadruk op de bloemen gelegd. Elke kant is anders, wat deze Manichel tas nooit saai maakt. Draai de tas een slag en je hebt een andere look. Het is maar net van welke kant je het bekijkt zeg maar.

 

 

Manichel heeft voor jou deze tas samengesteld;

Speciaal voor jou heb ik al een aantal prachtige combinaties gemaakt zodat jij gelijk een complete tas kunt bestellen. Dit model “Elizabeth “is een unieke Manichel tas, klaar om naar jou verzonden te worden in een mooie zwarte opbergdoos. Elke Manichel tas is handgemaakt en met veel zorg en aandacht door mijn handen gegaan, zo ook deze handtas. Het is dan ook echt een uniek exemplaar en geen massa productie.  Bij de afbeelding hieronder zie je precies welke delen de tas complete maken en wat erbij geleverd wordt.

 

Stel je eigen tas samen bij Manichel modulair

 

info over Manichel modulair ;

Wat deze tassenlijn van Manichel modulair zo bijzonder maakt is dat je de zijkanten van de tas kunt verwisselen door middel van een rits. Hierdoor is de modulaire tas aan te passen naar jouw smaak of wensen. Het is mogelijk om bij jouw complete tas, meerdere zijkant module bij te bestellen zodat jij je handtas een andere look kunt geven wanneer jij dat wilt. De zijkanten kun je HIER bijbestellen. Een volledige Manichel modulair tas bestaat uit drie delen; Dit is een basistas (Voor,bodem,achterkant) en  twee zijkanten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om HIER extra opberg modules ( binnenzakken) te bestellen voor in de binnenkant van jouw tas. Ze zijn te bevestigen door middel van klittenband, waardoor je ze eruit kunt nemen of naar wens kunt vervangen. Ook zijn hier de schouderhengsels te bestellen welke je aan je tas kunt bevestigen.

 

Materialen info:

Deze Manichel tas is gemaakt van een prachtig zuiver zijde stof welke ik heb toegevoegd aan de basis van een manichel tas. Hierdoor is het mogelijk om van deze soepele zijde stof deze Manichel tas te maken. De zijde is behandeld met een nano spary welke de stof vuil en water afstotend maakt. De prachtige glans van de stof zorgt ervoor dat de print volledig tot haar recht komt en de kleuren zeer sprekend zijn. Alle Manichel tassen worden afgebiesd en bij deze tas is dit gedaan met een zeer diepzwarte nubuck waardoor het ontwerp op de zijde geweldig tot haar recht komt. Het is alsof je een lijst om een schilderij plaatst. Deze tas heeft twee zijkanten welke gemaakt zijn van zwart nubuck. Alle Manichel tassen hebben een voering van rode linnen, een kleur die mooi diep en warm is, hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. Het binnentasje is gemaakt van nubuck met een print van de mozaiek op zijde stof . Dit tasje is een handige module met klittenband die uit je tas kunt halen wanneer het jou uitkomt. 

 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen