Model Elizabeth, fotoart Gouda met zwarte zijkant

€259,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Glasbeschilderde gezicht op tas Manichel

 

 

Manichel modulair, model Elizabeth met fotoart van Gouda

 

De minimalistische vorm van deze tas en de integratie van het handvat, maakt het model een zeer uniek design. Het is meer dan een tas het is echt een blikvanger, bijna een kunstobject. Doordat er geen onderbrekingen zitten in het model is het mogelijk dit prachtige glas beschilderde gezicht op te presenteren. Omlijst met de zwarte biezen lijkt het wel een schilderij, waardoor het meer dan een tas is, maar een waar “treasure”. Daarom Manichel more than a bag, it’s a treasure. Naast dit prachtige gezicht heeft de andere kant van de tas een mozaïek van vele delen uit de kerkramen. Hier is ook het gezicht in het klein te zien. Gecombineerd met de zwarte nubuck zijkanten is het een rustig geheel. Hoe trots ben ik op deze tas, ze is zo in balans. Ik wens haar een geweldige vrouw die weet hoe ze deze tas aan haar arm mee neemt, wat een prachtig stel zullen jullie zijn.

De binnenkant is gevoerd met een prachtige rode linnen, hetgeen de Manichel tas  een fris en luxe gevoel geeft als je haar opent.  De tas is compleet geleverd met een opbergzakje welke je er ook uit kunt nemen door het gebruik van het klittenband. Wil je meer opbergvakken in je tas dan kun je deze bij bestellen bij extra,s.

 

 

Materialen van Manichel modulair:

 

De tas is gemaakt van prachtig zuiver zijde stof welke behandeld is met nano spray.  Hierdoor is de tas vuil en water afstotend. Verder is de tas afgewerkt met zwart nubuck waardoor het contrast mooi uitkomt. Deze tas ligt heerlijk in de hand door het gebruik van de zacht aanvoelende nubuck. De beide zijkanten bestaan ook uit zwart nubuck . Voor de binnenkant van de tas, hebben we een voering van linnen gebruikt in een prachtige kleur rood. Hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. De binnenzak is gemaakt van nubuck met een rode rits als accent. Het advies is om beide zijde van de tas regelmatig in te spuiten met nano spray.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen