Model Elizabeth, Gouda met oranje zijkanten

€259,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

    
glas beschilderd gezicht op tas Manichel

 

 

Manichel modulair, model Elizabeth met fotoart van kerk van Gouda

Ben jij een vrouw die houdt van less is more, dan is Elizabeth een model voor jou. Door haar opvallende vorm, zonder extra belijningen, trekt ze veel aandacht naar zich toe. Maar zo ben jij ook, een echte klassieke schoonheid die weinig meer nodig heeft als je persoonlijkheid. Elizabeth zal jouw karakter versterken en je trouwe metgezel zijn. Met deze prachtige klassieke raamschildering op de tas, maakt het geheel een echt kunst object. Het geeft de tas een klassieke schoonheid die het verdient. Aan de andere kant is het mozaiek te zien van het ontwerp waar ook het gezicht in het  klein ook weer terug komt. De kleuren zijn zacht maar door het gebruik van de oranje zijkanten krijgt de tas een frisse twist.

De binnenkant is gevoerd met een prachtige rode linnen, hetgeen de Manichel tas  een fris en luxe gevoel geeft als je haar opent.  De tas is compleet geleverd met een opbergzakje welke je er ook uit kunt nemen door het gebruik van het klittenband. Wil je meer opbergvakken in je tas dan kun je deze bij bestellen bij extra,s.

 

 

Materiaal van Manichel modulair;

De tas is gemaakt van prachtig zuiver zijde stof welke behandeld is met nano spray.  Hierdoor is de tas vuil en water afstotend. Verder is de tas afgewerkt met zwart nubuck waardoor het contrast mooi uitkomt. Deze tas ligt heerlijk in de hand door het gebruik van de zacht aanvoelende nubuck. De beide zijkanten bestaan ook uit zwart nubuck . Voor de binnenkant van de tas, hebben we een voering van linnen gebruikt in een prachtige kleur oranje. Hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. De binnenzak is gemaakt van nubuck met een rode rits als accent.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen