Elizabeth orange/pink

€250,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Deze Manicheltas is wat je noemt een powerhouse; een tas waar je niet omheen kunt. Deze gaat gezien worden. Durf jij het aan?

 

Dit model is een van de vier handmodellen van manichel. De minimalistische vorm van deze tas en de integratie van het handvat, maakt het model een zeer uniek design. Het is meer dan een tas het is echt een blikvanger, bijna een kunstobject. Doordat er geen onderbrekingen zitten in het model, is ze bijzonder geschikt om kunst op te presenteren. Bijzonder van deze tas is de mogelijkheid om zelf je tas samen te stellen door middel van de inritsbare zijkanten. Hierdoor kun je door het verwisselen van een zijkant de tas een geheel nieuwe look geven.

De binnenkant is gevoerd met een prachtige rode linnen, hetgeen de Elizabeth een fris en luxe gevoel geeft als je haar opent.  Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf je opberg modules te kiezen voor de binnenkant. Deze zijn te bevestigen aan de binnenkant van je tas door middel van klittenband. Zeer handig dus dat je deze er ook uit kunnen nemen of kunt vervangen, naar eigen wens.

Aan de zijkant van de tas zit een mogelijkheid om een schouder hengsel te bevestigen. Zo kun jij zelf kiezen hoe jij de tas wilt dragen.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen