Manichel tas "Elizabeth" met fotoart van kerk s,hertogenbosch

€259,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

fotoart manichel

Handgemaakte Manichel tas "Elizabeth" een kunstobject door foto art

 De handtassen van Manichel zijn echt blikvangers, bijna een kunstobject, vandaar;  Manichel more than a bag, it’s a treasure. Uiteraard geheel met de hand gemaakt waardoor elke handtas een uniek exemplaar. Doordat er geen onderbrekingen zitten in het ontwerp van deze handtas “Elizabeth”, is ze bijzonder geschikt om kunst op te presenteren. Voor deze prachtige handtas is voor beide zijde een uniek stofontwerp gecreëerd. Als uitgangspunt voor het ontwerp van de fotoart  Is de vorm van de handtas de leidraad geweest en is de afbeelding van de glas in lood raam met zorg rondom het handvat gedrapeerd. Hierdoor is de sierlijke belijning van de handtas nog meer benadrukt.

Met aan de ene kant een meer roze tint en aan de andere kant de rode tinten, is deze handtas geschikt om bij vele kleur combinaties te dragen. De foto art staat prachtig op deze met zwart omlijste Manichel tas. Deze ”Elizabeth” is gecombineerd met twee verschillende gekleurde zijkant module in de kleur roze en rood. Hierdoor worden de kleuraccenten  van de fotoart op de voor en achterkant nog meer benadrukt.

Zeer handig is deze tas te openen met een rits aan de bovenkant waar je door de rode linnen voering een goed overzicht hebt over je persoonlijke spullen. De tas wordt compleet geleverd met een uitneembare  binnenzakje.

 

 

Manichel modulaire tas, Elizabeth met fotoart

 

Deze handtas is gemaakt van;

De tas is gemaakt van prachtig zuiver zijde stof welke behandeld is met nano spray.  Hierdoor is de tas vuil en water afstotend. Verder is de tas afgewerkt met zwart nubuck waardoor het contrast mooi uitkomt. Deze tas ligt heerlijk in de hand door het gebruik van de zacht aanvoelende nubuck. De beide zijkanten bestaan ook uit rood en roze lams nappa . Voor de binnenkant van de tas, hebben we een voering van linnen gebruikt in een prachtige kleur rood. Hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. Het binnen tasje is gemaakt van nubuck en kan bevestigd worden aan de binnenkant van de tas. Het advies is om beide zijde van de tas regelmatig in te spuiten met nano spray.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen