Manichel tas "Elizabeth" met fotoart van kerk s,hertogenbosch

€259,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

fotoart manichel

Handgemaakte Manichel tas "Elizabeth" een kunstobject door foto art

 

Hoe spannend is deze tas. Hier word je oog toch naar toe getrokken, al die kleuren en vormen. Het is een prachtige kleurspel op een tas die altijd fier overeind staat. Deze tas moffel je niet even onder de tafel, deze Manicheltas zet je trots op tafel, zodat ze door iedereen gezien mag worden. Een Manichel tas is more than a bag, it’s a treasure

 

 

Manicheltas model“Elizabeth”

 

 De handtassen van Manichel zijn echt blikvangers, bijna een kunstobject, vandaar;  Manichel more than a bag, it’s a treasure. Uiteraard geheel met de hand gemaakt waardoor elke handtas een uniek exemplaar is. Doordat er geen onderbrekingen zitten in het ontwerp van deze handtas “Elizabeth”, is ze bijzonder geschikt om kunst op te presenteren.

 

Fotoart van kerk Den Bosch gecombineerd met kleur

Voor deze uniek dames tas is een uniek stofontwerp gemaakt voor beide kanten van de tas. Hierdoor is geen een kant hetzelfde. Als uitgangspunt voor het ontwerp van de fotoart  heb ik de vorm van de handtas als leidraad gebruikt en is de afbeelding van de glas in lood raam met zorg rondom het handvat gedrapeerd. Hierdoor is de sierlijke belijning van de handtas nog meer benadrukt. Met aan de ene kant een meer roze tint en aan de andere kant de rode tinten, is deze dames tas geschikt om bij veel kleur combinaties te dragen. De foto art staat prachtig op deze met zwart omlijste Manichel tas. Deze ”Elizabeth” is gecombineerd met twee verschillende gekleurde zijkant module in de kleur roze en rood. Hierdoor worden de kleuraccenten  van de fotoart op de voor en achterkant nog meer benadrukt.

 

Voor jou geselecteerde combinatie :

Speciaal voor jou heb ik al een aantal prachtige combinaties gemaakt zodat jij gelijk een complete tas kunt bestellen. Dit model “Elizabeth “is een unieke Manichel tas, klaar om naar jou verzonden te worden in een mooie zwarte opbergdoos. Elke Manichel tas is handgemaakt en met veel zorg en aandacht door mijn handen gegaan, zo ook deze handtas. Het is dan ook echt een uniek exemplaar en geen massa productie.  Bij de afbeelding hieronder zie je precies welke delen de tas complete maken en wat erbij geleverd wordt.

 

Stel je eiegen tas samen bij Manichel, model Elizabeth compleet

 

info over Manichel modulair ;

Wat deze tassenlijn van Manichel modulair zo bijzonder maakt is dat je de zijkanten van de tas kunt verwisselen door middel van een rits. Hierdoor is de modulaire tas aan te passen naar jouw smaak of wensen. Het is mogelijk om bij jouw complete tas, meerdere zijkant module bij te bestellen zodat jij je handtas een andere look kunt geven wanneer jij dat wilt. De zijkanten kun je HIER bijbestellen. Een volledige Manichel modulair tas bestaat uit drie delen; Dit is een basistas (Voor,bodem,achterkant) en  twee zijkanten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om HIER extra opberg modules ( binnenzakken) te bestellen voor in de binnenkant van jouw tas. Ze zijn te bevestigen door middel van klittenband, waardoor je ze eruit kunt nemen of naar wens kunt vervangen. Ook zijn hier de schouderhengsels te bestellen welke je aan je tas kunt bevestigen.

 

Materialen info:

Deze Manichel tas is gemaakt van een prachtig zuiver zijde stof welke ik heb toegevoegd aan de basis van een manichel tas. Hierdoor is het mogelijk om van deze soepele zijde stof deze Manichel tas te maken. De zijde is behandeld met een nano spary welke de stof vuil en water afstotend maakt. De prachtige glans van de stof zorgt ervoor dat de print volledig tot haar recht komt en de kleuren zeer sprekend zijn. Alle Manichel tassen zijn afgebiesd en bij deze tas is dit gedaan met een zeer diepzwarte nubuck waardoor het ontwerp op de zijde geweldig tot haar recht komt. Het is alsof je een lijst om een schilderij plaatst. Deze tas heeft twee zijkanten welke gemaakt zijn van zeer zacht lams nappa in de kleuren roze en rood. Alle Manichel tassen hebben een voering van rode linnen, een kleur die mooi diep en warm is, hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. De binnenzak is gemaakt van zwart nubuck met een rode rits als accent. Het is een handige module met klittenband die uit je tas kunt halen wanneer het jou uitkomt. 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen