Manichel Modulair

 

Wat als jij zelf je tas kunt samenstellen ?

 

 

                                

Bepaal jij graag zelf hoe jouw tas eruit ziet ? Bij manichel Modulair kun jij je creativiteit laten stromen en zelf je tas creeren.

Met de losse onderdelen uit de Manichel Modulair collectie stel je telkens een nieuwe tas samen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt Manichel Modulair

 

Om zelf je nieuwe tas samen te stellen heb je minstens 3 onderdelen nodig:

 

 

1)  De basis bestaat uit de voorkant/achterkant en de bodem. Met het kiezen van dit deel bepaal je het model van je tas.

 

2)  Door er twee zijkanten aan vast te ritsen heb een je volledige tas.

3)  Manichel gaat nog een stap verder met combineren. Ze heeft ook hele leuke klutsjes .Deze kluts tasjes zijn op zicht zelf staande tassen maar kunnen dus ook bevestigt worden op een Manichel Modulair tas.

4)  Als vierde optie heb je bij stap 4 keuze uit verschillende leuke accessoires voor de binnenkant van je tas om ‘m helemaal persoonlijk te maken. Dit zijn binnenzakjes die je zelf erin of eruit kunt halen of kunt plaatsen waar jij dat graag wilt. Extra hengsels om de tas over je schouder te dragen of een extra leuke bodem zijn ook mogelijk.

 

 

Via het bestelmenu stap 1-2-3-4 kun je eenvoudig je unieke tas creëren. Heb je dat gedaan dan mag ik je feliciteren met jouw unieke keuze en heb je een complete Manichel Modulair tas.

 

Als je eenmaal een Manichel Modulair basistas in je bezit hebt kun je er eenvoudig een nieuwe tas van maken door met de losse onderdelen te variëren. Alleen al het wisselen van de zijkanten kan de tas een compleet andere look geven.

 

 

Zie hieronder mijn uitleg van de lijn Manichel Modulair.