De vier modellen van Manichel modulair

 

 

Alle tassen van Manichel hebben allemaal hun eigen sterke vormgeving waardoor ze alle vier een ander karakter hebben.  Welke tasmodel bij jou past, is meestal de vorm die jou intuïtief het meest aanspreekt. De modellen Elizabeth, Diana en Charlize hebben alle drie dezelfde tas inhoud aan de binnenkant. Het model Brigitte is iets breder dan deze drie handmodellen waardoor ze een fractie meer tas inhoud heeft.

Alle vier modellen passen op dezelfde zijkant modulen en kunnen dus onderling verwisseld worden met elkaar.  Hierdoor kun je eindeloos combineren met alle modulen onderling.

 

Model Brigitte

Jij houd van stoere en een beetje zakelijke outfits, dit kan variëren van een spijkerbroek met een mooie blouse tot en met een broekpak, high fashion gedragen. Jij houdt van prachtige basisvormen in jouw outfits, tijdloze kledingstukken van hoge kwaliteit.  Brigitte zal zich perfect in jouw collectie blenden. Door haar prachtig uitgesneden handvat maakt haar een zeer uniek model in de collectie van Manichel. Ze is echt een klassieker en zal tijdloos aansluiten bij alle outfits door de jaren heen. Natuurlijk passen al jouw persoonlijke spullen erin, inclusief jouw iPad. Ze zal je metgezel en blikvanger zijn als jij ergens verschijnt. Heb jij een zakelijke afspraak, dan zal jouw Manichel tas fier op tafel blijven staan en zeker een gesprek op gang brengen. Het is een krachtig model dat jouw karakter eer zal aandoen. Echt een meerwaarde in jouw garderobe.

 

Model Charlize

Deze vrouwelijke maar krachtige tas is door haar vierkante vorm echt een sieraad aan je arm.  Dit is zo’n tas die menig hoofd doet omdraaien. Haar bijzondere uitgesneden handvat geeft de tas bijna een futuristische look. Model Charlize van Manichel is voor de vrouw die houdt van een bepaalde kracht in haar outfit. Loop jij met deze tas aan je hand of zet je deze tas ergens neer, dan heb je echt de aandacht. Kun jij dat aan? Kortom, model Charlize van manichel  is echte een power house.

 

Model Diana

Ben jij super vrouwelijk en adem jij een en al vrouw uit, dan zal Model Diana echt een reflectie van je zijn. Model Diana is net zoals lady Diana, vrouwelijk, zacht en vriendelijk. Door haar subtiele bewerking van het handvat geïntegreerd in de tas vorm, is zij echt een blikvanger. De vorm van deze tas is sophisticated en krachtig. Kom jij met deze Manichel tas aan je zijde ergens binnen, dan zullen zeker een hoop ogen op jou gericht zijn. Met Model Diana aan jouw zijde voel jij je vrouwelijker als ooit. Het is echt een tas die staat. Jij houdt van orde en stijl in jouw leven en daarom kies jij voor een Manichel tas.

 

Model Elizabeth

Ben jij een vrouw die houdt van less is more, dan is Elizabeth een model voor jou. Door haar opvallende vorm, zonder extra belijningen, trekt ze veel aandacht naar zich toe. Maar zo ben jij ook, een echte klassieke schoonheid die weinig meer nodig heeft als je persoonlijkheid.Model Elizabeth zal jouw karakter versterken en je trouwe metgezel zijn. Uiteraard zijn al je persoonlijke spullen altijd in een oogopslag terug te vinden, want ze hebben een vaste plek. Dit is een echt clean cut model met netheid.