Manichel Modulair

 

 

                 

 

Met de losse onderdelen uit de Manichel Modulair collectie stel je telkens een nieuwe tas samen.

 

 

Hoe werkt Manichel Modulair

 

Om je nieuwe tas samen te stellen heb je minstens 3 onderdelen nodig en voor en achterkant, 2 zijkanten en wellicht voor de binnenkant extra opties:

 

Stel jouw eigen tas samen bij Manichel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1)  De basis bestaat uit de voorkant/achterkant en de bodem. Met het kiezen van deze basis tas bepaal je het model van je tas.

Alle modellen tassen van Manichel modulair

 

 

2)  Door er twee zijkanten aan vast te ritsen heb een je volledige tas.

Zijkant module van Manichel modulair, stel je eigen tas samen

 

3)  Als derde optie heb je bij stap 3 keuze uit verschillende leuke accessoires voor de binnenkant van je tas om ‘m helemaal persoonlijk te maken. Dit zijn binnenzakjes die je zelf erin of eruit kunt halen of kunt plaatsen waar jij dat graag wilt. Extra hengsels om de tas over je schouder te dragen of een extra leuke bodem zijn ook mogelijk.

Kies je eigen opbergmodule voor je Manichel tas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Via het bestelmenu stap 1-2-3 kun je eenvoudig je unieke tas creëren. Heb je dat gedaan dan mag ik je feliciteren met jouw unieke keuze en heb je een complete Manichel Modulair tas.

 

 

Als je eenmaal een Manichel Modulair basistas in je bezit hebt kun je er eenvoudig een nieuwe tas van maken door met de losse onderdelen te variëren. Alleen al het wisselen van de zijkanten kan de tas een compleet andere look geven. Om je tijd en keuzestress te besparen heeft Manichel al prachtige combinaties gemaakt waardoor je ook je manichel Modulair tas compleet kunt aanschaffen in de shop HIER