Klantenservice

Klantenservice

Onze garantie

 

Omdat manichel elke tas met de hand maakt en er maar een van elk etas is zegt dat wat over haar aandacht voor de klant, Het gaat bij manichel om jou , en daarom is het van zelfsprekend dat dit ook geld voor de service die bij het leveren van de tassen hoort.

 

Wij doen ons uiterste best een uitstekende service te leveren en je bij elk bezoek een fijne shop ervaring te geven.

Het is eenvoudig contact met ons op te nemen. Je kunt ons e-mailen of bellen met elke vraag over de tassen of bestellingen. Onderaan de homepagina kun je veel informatie vinden die met onze webshop te maken heeft. Kun je toch je antwoord niet vinden? Dan helpen wij je graag en reageren altijd binnen 24 uur op e-mails, behalve in het weekend en op Nederlandse nationale feestdagen. Wens je graag persoonlijk advies of je hebt een algemene vraag over onze website, vul dan ons contactformulier in of bel ons op (+31)06 27507935. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur muv zon-en feestdagen.

Retouren / Ruilingen

Wil je graag iets retourneren en/of ruilen dan is ons vriendelijk verzoek om dit uitsluitend via e-mail aan te melden:[email protected] Zo kunnen wij snel en efficient onze retourprocessen stroomlijnen.

Elke dag zijn wij bezig om onze website nog beter te maken en als je suggesties hebt, dan horen wij dat graag. Ook als er onverhoopt iets niet geheel naar wens is, laat het ons dan s.v.p. altijd weten! Wij zullen ons uiterste best doen om de best mogelijke oplossing aan te bieden, daarnaast waarderen wij elke feedback om zo onze service en werkprocessen continue te kunnen verbeteren.

 

 

Hartelijke groet, Anneke Michel, Manichel

 KlantenserviceKlantenservice