Couture magneten laptoptas

 

 

 

 

Bij Manichel Couture koop je geen laptoptas!

 

 

Ik zorg ervoor dat jouw laptoptas wordt geboren uit wie jij bent, dat is iets heel anders..

                                

 

 

 

 

 

EEN TAS MET BELEVING

 

 

 

Je krijgt een kijkje in het atelier waar je de ambacht van dichtbij kunt bekijken en het leer kunt ruiken en de stoffen kunt voelen. Hier wordt jouw unieke tas met de hand gemaakt. Ik  neemt je mee in mijn wereld van creëren, in dit geval jouw creatie.

Dit maakt de aanschaf van een Manichel couture bag een mooie beleving die je je leven lang zult meedragen.

Uiteraard gaat deze ontmoeting samen met heerlijke koffie en lekkers, want ik hou van gezelligheid, mooie contacten en lekker eten erbij.

 

Het samenstellen van je eigen tas is een erg leuk en creatief proces wat je zeker aan het denken zet.

“Welke vorm spreekt me aan, wat wil ik in mijn tas, wat moet die uitstralen, wat is voor mij belangrijk, waar staat mijn tas voor…”.

Mooie vragen die je leiden naar jouw ultieme tas, van binnen en van buiten.

 

 

   

 

 

“Het is een stukje “me time”, waardering voor jezelf, voor wat je bereikt hebt. Een reflectie van je leven. “
 

 

 

 

 

 

KIES ZELF HET MATERIAAL VOOR JOUW LAPTOPTAS

 

 

 

Er gaat er een wereld voor je open op het gebied van materialen.

 

Vele materialen zijn er om te voelen en te zien. Zo kunt u kiezen uit: hout, metaal, vacht, leer, suède of bedrukte stoffen.

Omdat de keuze zo groot is, proberen we eerst te achterhalen waar jouw interesse ligt en wat mooi aansluit bij je kledingstijlen. Van daaruit kunnen we adviseren welke materialen daarbij passen.

Elk materiaal heeft zijn unieke  eigenschappen en voor- en nadelen. Door alle informatie voor jou helder op een rijtje te zetten, krijg je een goed beeld en maken we het je zo makkelijk mogelijk een keuze te maken.

 

 

   
  Metaal Hout Leer met patroon  
         
   
  Leer met haar/laser Leer met haar /print Prachtig leer uni kleur  
 

 

 

“Bijzonder is dat iedereen bijna gelijk weet wat ze willen, het materiaal kiest jou meestal. Je kiest wat je bent en het klopt altijd.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 KIES JOUW PERSOONLIJKE OPBERGVAKKEN

 

 

 

Een Manicheltas  bestaat eigenlijk uit twee tassen: de buitenkant en het binnen gedeelte.

 

 

Om de tas helemaal naar jouw hand te zetten, maken we het binnen compartiment ook op maat. We gaan kijken naar jouw persoonlijke wensen voor de indeling van de tas. Dit is voor iedere vrouw heel verschillend en dus is het handig dat we jouw tas helemaal  jouw wensen afstemmen. Ben jij minimalistisch of draag jij juist graag veel bij je… het maakt niet uit, jij bepaalt!

 

Bij het indelen van de compartimenten worden de persoonlijke spullen opgemeten zodat deze een passend vakje krijgen in je tas, op een plek die jij prettig vindt.

 

 

 

 

 

“Helder in je tas is helder in je hoofd” is echt gebleken."

 

 

 

 

 

 

 

VOERING SPECIAAL VOOR JOU ONTWORPEN

 

 

 

Omdat de Manichel tas geheel opengeklapt kan worden, is het ook mooi om de binnenkant echt de aandacht te geven. Daarom gaan we voor de hele binnenkant van de tas een voering samenstellen naar jouw wensen.

Jij bepaalt welke bedrukking je graag op de stof ziet, dit kan bijvoorbeeld een foto van je gezin zijn of teksten die je dierbaar zijn. Ook bedrijfslogo’s kunnen op de stof gedrukt worden, voor een zakelijke twist aan je tas. Welke keuze je ook maakt, met de persoonlijke binnenkant wordt het helemaal jouw tas.

 

 

 

   
         
         
         

 

“Een tas van Manichel is dan ook gemaakt from the inside out.”

 

 

 

 

 

 

 

DEZE VROUWEN HEBBEN AL EEN LAPTOPTAS

 

 

                           

 

 

 

"Ik wilde orde in mijn tas, ik word er heel blij van dat ik in een oogopslag bij al mijn spullen kan."

Laura

       
     

 

" Ik wil voordat ik iets voor je blog schrijf alvast zeggen hoe enorm fantastisch de tas is. Werkelijk IEDEREEN zegt er iets van. Een doorslaand succes"

 

Marianne 

 
 

"Ik krijg heel veel reacties op de tas, varierend van collega's tot onbekende mensen die me aanspreken in de trein."

Marit

       

 

 

 

 

 

 

 

 

PRODUCT/ ZAKELIJKE PRESENTATIE

 

 

 

Heb jij als zakenvrouw een uniek product of mooie dienst welke je graag op bijzondere manier wilt presenteren, dan is het mogelijk om speciaal voor deze presentatie een tas te laten ontwikkelen door Manichel.

 

Dat gevoel kun je creëren met een sublieme presentatie. Manichel denkt graag met je mee om een tas te ontwikkelen die precies aan jouw eisen en wensen voldoet.

 

 Wetend dat alles klopt aan jouw presentatie zal de tas je kracht en zelfvertrouwen een boost geven, heerlijk om mee te werken!

 

 

 

   

 

 

Het doel is dat mensen gelijk onder de indruk zijn van jouw eerste presentatie, zoals

 

“ you had me at hello "  van de film van Jerry Maguire .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEN JIJ KLAAR VOOR JOUW PERSOONLIJKE LAPTOP TAS

 

 

Elke opdracht heeft mijn gehele aandacht zodat ik jou optimaal kan helpen. Hierdoor neem ik maar twee Couture opdrachten per maand aan.

Het is een mooi proces waarbij we elkaar leren kennen en samen jouw ultieme tas gaan creeren. Waar je rekening mee moet houden is dat het ook inzet aan jouw kant zal vragen.

 

 

Tijd om een afspreaak met mij te maken waarbij ik veel vragen ga stellen om zo te zorgen dat de juiste keuzes worden gemaakt.

 

 Je gaat zelf fotos uitzoeken en of bestanden opsturen voor het ontwerp van jouw voering.

 

Samen kijken we naar het ontwerp van de voering en heb ik jouw feedback nodig en uiteraard jouw akkoord op de laatste versie..

 

Het is echt een samenwerking en geen opdracht die je over de brug gooit, dat zorgt ervoor dat jij precies krijgt wat je wilt.

 

 

 

 

 

 

ER ZIJN NOG EEN AANTAL COUTURE LAPTOP TASSEN DIRECT BESCHIKBAAR

Er zijn nog een aantal laptop tassen beschikbaar.

Ben jij geinteresseerd in een Couture laptop tas uit de shop, neem dan contact met me op want voor deze tassen maak ik speciaal voor jou een persoonlijk binnen compartiment in de tas.