Extra's voor je modulaire tas

 

 

Als je eenmaal een Manichel Modulaire tas in je bezit hebt, kun je eenvoudig met de losse onderdelen variëren.

 

 

 

Alleen al het wisselen van de zijkanten kan de tas een compleet andere look geven.

Ook voor de binnenkant bepaal jij zelf welk opberg module je wilt gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

1) Kies een extra zijkant

 

                           

Met de zijkanten van de collectie Manichel Modulair kun je jouw tas een nieuwe look geven.

Op deze pagina kun je extra zijkanten  bestellen.  De zijkanten bestel je per stuk, waardoor jij kunt kiezen of je een of twee kanten vernieuwd.

Zo rits je gemakkelijk een zijkant eruit om deze te vervangen voor een andere kleur. Zo is een Manichel modulair tas bijvoorbeeld af te stemmen op jouw kledingkeuze.

Deze zijkant module bestaan in 3 maten;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2) kies opbergvakken in je tas

 

 

Elke vrouw is anders, dus ook als het gaat op gebied van haar tas, wat neemt zij mee, de hoeveelheid en waar gebruikt ze haar tas voor.

Het is al een hele persoonlijke analyse op zich als we daar naar gaan kijken. Dus hoe kun je een tas maken die aan al die wensen voldoet? Dat is bijzonder lastig, maar wat als ik een tas nu zo ontwerp dat elke vrouw zou kunnen kiezen hoe haar tas aan de binnenkant eruit komt te zien.  

Met al haar wensen om haar persoonlijke spullen een plekje te geven, want een tas moet niet alleen mooi aan de buitenkant zijn maar ook handig in gebruik.

 

Dit heeft Manichel mogelijk gemaakt doordat er aan de binnenzijde van de voering klittenband is verwerkt waar de modules aan gehaakt kunnen worden.

Zo zijn de opberg modules erin en eruit te halen wanneer jij dat wenst, wat nog een extra handigheid heeft.

Er komen in de toekomst nog veel meer opberg mogelijkheden bij maar op dit moment is dit de basis en het zal zeer binnenkort worden aangevuld.

Ook zijn op deze pagina extra schouderhengsels te verkrijgen waardoor je jouw Manichel tas over je schouder kunt hangen.