Een uitgebreid visitekaartje voor mijn bedrijf

  • Geplaatst op
  • Door Anuschka Oprinsen
  • 0
Een uitgebreid visitekaartje voor mijn bedrijf

 

Mijn motto, goed voor het innerlijk is stralend voor het uiterlijk. In mijn Schoonheidsinstituut  huid in zicht ben ik bezig met de binnen en de buitenkant en bij deze filosofie past zeker een tas  van manichel. 

Waar het hart van vol is loopt de mond van over en bij ontmoetingen komt ook de binnenkant van de tas al snel naar buiten als men vraagt, wat doe jij? Dan open ik mijn tas en zeg, kijk, deze kant ben ik met mijn familie en de andere kant is mijn bedrijf en op de zijkant staan mijn slogans.

Een uitgebreid visitekaartje maar dan in de uitvoering van een bijzondere tas. 

Leuker kan je je bedrijf toch niet presenteren! 

En weer dicht is het een stijlvolle tas waar mijn spullen super geordend in zitten. 

Ik ben er superblij mee 

 

Anuschka

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.