Mijn tas is mijn maatje

  • Geplaatst op
  • Door Tatiana Romanick
  • 0
Mijn tas is mijn maatje

 

 

Wat een fantastich leuk idee en een uitdaging om zelf je tas te ontwerpen. Toen Anneke me dat voorstelde, heb ik direct gezegd dat ik dat graag zou willen doen! Maar dan....., dan moet je nadenken over wat je eigenlijk wilt en dat is toch moeilijker dan dat je eigenlijk denkt....

Ik heb drie internationale bedrijven en ben vaak op reis. Dat betekent dat ik mijn familie soms dagen of zelfs weken achter elkaar bijna niet in levende lijve zie. Toen ik dan ook mocht aangeven wat ik belangrijk vond in het design van de tas, was het eigenlijk makkelijk: ik wilde mijn familie ten alle tijde bij me hebben. Dus ik heb allerlei foto’s aangeleverd van mijn kinderen, mijn man, ouders, zus etc. En die zijn allemaal verwerkt in de voering van mijn Marichel tas. Super!

Mijn tas is mijn maatje, hij gaat overal mee naartoe. Mijn hele familie is gewend dat ik altijd mijn tas bij me heb en er ook ontzettend goed op pas. Eigenlijk is mijn tas het vijfde gezinslid als we met het gezin buiten huis zijn en iedereen is opgevoed om goed op mijn tas te letten!

Dat betekent dat mijn man me vaak zijn papieren en portfeuiile geeft, want dat kan wel in mijn tas en dan wordt er goed op gelet! Mijn zoon doet er dan ook nog zijn telefoon en soms andere waardevolle zaken bij, net als mijn dochter. Dan lachen ze me allemaal uit en noemen ze me Fort Knox J.

Nu zitten ze zelf in de tas en elke keer als ik hem open, zie ik iemand die me erg dierbaar is. Ik moet ook nog elke keer glimlachen als ik ze zie terwijl ik iets uit mijn tas nodig heb. Bovendien is de tas super goed ingedeeld van binnen – helemaal aangepast aan mijn wensen, dus het is heel makkelijk om alles te vinden dat erin zit.

Een tas van Manichel – die is ontworpen door jezelf helemaal naar eigen wens - is een prachtig en uniek kado waar je jezelf of iemand die je dierbaar is een groot plezier mee doet J!

 

Tatiana Romanick

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.