Brigitte, zebra ,black

€350,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

ben jij de vrouw die een geweldige indruk gaat maken?

 

 

Brigitte is het eerste model dat Manichel heeft ontworpen en dus zeer karakteristiek voor het merk. Het is het liggende model van de vier handmodellen wat haar wat stoerder maakt dan de andere tassen. Zeer uniek zijn de geïntegreerde handvatten van dit model. Dit model is een slag kleiner dan het
laptopmodel Audrey, maar is zeker een prima maat om veel persoonlijke spullen in op te bergen. Uiteraard is ze afgebiesd met zwart wat haar echt het karakter geeft van een Manichel tas. De tas sluit door middel van een rits aan de bovenkant.

 

 

Het bijzondere aan deze tas is de mogelijkheid om de inritsbare zijkanten te verwisselen. Hierdoor kun je de tas een geheel nieuwe look geven. De binnenkant is gevoerd met prachtig rood linnen, hetgeen de Brigitte een fris en luxe gevoel geeft als je haar opent.
Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf je opbergmodules te kiezen voor de binnenkant. Deze zijn te bevestigen aan de binnenkant van je tas met behulp van klittenband. Zeer handig dus dat je deze er ook uit kunt nemen of kunt vervangen naar eigen wens. Aan de zijkant van de tas zit een oog om een schouderhengsel te bevestigen. Zo kun jij zelf kiezen hoe jij de tas wilt dragen.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen