Charlize, brown print/dot

€350,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

 

Net zo chique als haar naam is deze prachtige uitvoering. Deze tas is een ware pronkstuk, overal bij te dragen.

 

 

Manichel tas model “Charlize“

 

Deze vrouwelijke maar krachtige tas is door haar vierkante vorm echt een sieraad aan je arm. Dit is zo’n tas die menig hoofd doet omdraaien. Haar bijzondere uitgesneden handvat geeft de tas bijna een futuristische look. Charlize is voor de vrouw die houdt van een bepaalde kracht in haar outfit.
Loop jij met deze tas aan je hand of zet je deze tas ergens neer, dan heb je echt de aandacht. Kun jij dat aan? Kortom, model Charlize van manichel is echt een power house

 

info over Manichel modulair ;

Wat deze tassenlijn van Manichel modulair zo bijzonder maakt is dat je de zijkanten van de tas kunt verwisselen door middel van een rits. Hierdoor is de modulaire tas aan te passen naar jouw smaak of wensen. De zijkanten bestel je per stuk, waardoor jij kunt kiezen ofje een of twee kanten vernieuwd. Zo rits je gemakkelijk een zijkant eruit om deze te vervangen voor een andere kleur. Zo is een Manichel modulair tas af te stemmen op jouw kledingkeuze. 

Daarnaast is er de mogelijkheid extra opberg modules ( binnenzakken) te bestellen voor in de binnenkant van jouw tas. Ze zijn te bevestigen door middel van klittenband, waardoor je ze eruit kunt nemen of naar wens kunt vervangen. Ook zijn hier de schouderhengsels te bestellen welke je aan je tas kunt bevestigen. Deze extras zijn te bestellen   HIER

 

 

Materialen info:

 

Deze tas is gemaakt van leer met haar in twee veschillende patronen. Beide patronen zijn bruin,een met een stip en een met een kleine zebra patroon. De combinaties zijn aan elke kant anders. Alle Manichel tassen worden afgebiesd en bij deze tas is dit gedaan met een zwart leer waardoor het ontwerp geweldig tot haar recht komt. Het is alsof je een lijst om een schilderij plaatst. Alle Manichel tassen hebben een voering van rode linnen, een kleur die mooi diep en warm is, hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen