Diana,Green/black

€350,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

 

De combinatie van materialen is zo chique, uitgevoerd in dit model maakt het een plaatje.

 

Manichel tas model “Diana“

 

Ben jij super vrouwelijk en adem jij een en al vrouw uit, dan zal deze Manichel tas “Diana” echt bij jou aansluiten. “Diana” is net zoals lady Diana, vrouwelijk, zacht en vriendelijk. De subtiele bewerking van het handvat is geïntegreerd in de vorm van de tas wat haar echt een blikvanger maakt. Afgewerkt met de heerlijk zacht aanvoelende nubuck, ligt ze zeer fijn in de hand. Manichel tas ”Diana” is een van de meest vrouwelijke modellen van Manichel. De ronde geïntegreerde handvatten geven deze tas een zacht en vrouwelijk uiterlijk. Maar vergis je niet, want met al haar vrouwelijke elementen heeft ze wel een krachtige uitstraling, het is een tas die staat.

 

info over Manichel modulair ;

Wat deze tassenlijn van Manichel modulair zo bijzonder maakt is dat je de zijkanten van de tas kunt verwisselen door middel van een rits. Hierdoor is de modulaire tas aan te passen naar jouw smaak of wensen. De zijkanten bestel je per stuk, waardoor jij kunt kiezen of je een of twee kanten vernieuwd. Zo rits je gemakkelijk een zijkant eruit om deze te vervangen voor een andere kleur. Zo is een Manichel modulair tas af te stemmen op jouw kledingkeuze.  

Daarnaast is er de mogelijkheid extra opberg modules ( binnenzakken) te bestellen voor in de binnenkant van jouw tas. Ze zijn te bevestigen door middel van klittenband, waardoor je ze eruit kunt nemen of naar wens kunt vervangen. Ook zijn hier de schouderhengsels te bestellen welke je aan je tas kunt bevestigen. Deze extras zijn te bestellen   HIER

 

 

Materialen info:

Deze tas is gemaakt van leer met haar in twee veschillende kleuren. Het groene leer is een effe kleur en de zwarte handvaten zijn van zwart leer met haar met een ruitmotief erin gebrand. Alle Manichel tassen worden afgebiesd en bij deze tas is dit gedaan met een zwart leer waardoor het ontwerp geweldig tot haar recht komt. Het is alsof je een lijst om een schilderij plaatst. Alle Manichel tassen hebben een voering van rode linnen, een kleur die mooi diep en warm is, hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen