Elizabeth, church Gouda

€295,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

 

 

 

Handgemaakte Manichel tas “ Elizabeth” is een waar kunstobject door fotoart

 

 

Een Manichel tas is een "treasure", met liefde ontworpen en met zorg met de hand gemaakt, een tas from the inside out.

 

 

 

Manichel tas model “Elizabeth“

Ben jij een vrouw die houdt van less is more, dan is Elizabeth een model voor jou. Door haar opvallende vorm, zonder extra belijningen, trekt ze veel aandacht naar zich toe. Maar zo ben jij ook, een echte klassieke schoonheid die weinig meer nodig heeft als je persoonlijkheid. Elizabeth zal jouw karakter versterken en je trouwe metgezel zijn. De minimalistische vorm van deze tas en de integratie van het handvat, maakt het model een zeer uniek design. Het is meer dan een tas het is echt een blikvanger, bijna een kunstobject. Doordat er geen onderbrekingen zitten in het model is het mogelijk om prachtige fotoart op te presenteren.

 

Fotoart van Gouda gecombineerd met zwart

 

Deze prachtige raamschildering op model “Elizabeth ”geeft deze handtas een klassieke schoonheid die het verdient. Omlijst met de zwarte bies lijkt het wel een schilderij. Hierdoor is het meer dan een tas, maar een waar “treasure”. Daarom ook de slogan:  “Manichel more than a bag, it’s a treasure”. Deze hand tas heeft naast het prachtige gezicht aan de andere zijde van de tas een mozaïek van vele delen uit de kerkramen. In deze mozaïek heb ik ook het gezicht in het klein weer laten terug komen. Gecombineerd met de zwarte nubuck zijkanten is het een rustig geheel. Hoe trots ben ik op deze tas, ze is zo in balans. Ik wens haar een geweldige vrouw die deze tas net zo waardeert als ik, wat een prachtig stel zullen jullie zijn.

 

 

info over Manichel modulair ;

Wat deze tassenlijn van Manichel modulair zo bijzonder maakt is dat je de zijkanten van de tas kunt verwisselen door middel van een rits. Hierdoor is de modulaire tas aan te passen naar jouw smaak of wensen. Het is mogelijk om bij jouw complete tas, meerdere zijkant module bij te bestellen zodat jij je handtas een andere look kunt geven wanneer jij dat wilt. De zijkanten kun je HIER bijbestellen. Een volledige Manichel modulair tas bestaat uit drie delen; Dit is een basistas (Voor,bodem,achterkant) en  twee zijkanten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om HIER extra opberg modules ( binnenzakken) te bestellen voor in de binnenkant van jouw tas. Ze zijn te bevestigen door middel van klittenband, waardoor je ze eruit kunt nemen of naar wens kunt vervangen. Ook zijn hier de schouderhengsels te bestellen welke je aan je tas kunt bevestigen.

 

Materialen info:

Deze Manichel tas is gemaakt van een prachtig zuiver zijde stof welke ik heb toegevoegd aan de basis van een manichel tas. Hierdoor is het mogelijk om van deze soepele zijde stof deze Manichel tas te maken. De zijde is behandeld met een nano spary welke de stof vuil en water afstotend maakt. De prachtige glans van de stof zorgt ervoor dat de print volledig tot haar recht komt en de kleuren zeer sprekend zijn. Alle Manichel tassen zijn afgebiesd en bij deze tas is dit gedaan met een zeer diepzwarte nubuck waardoor het ontwerp op de zijde geweldig tot haar recht komt. Het is alsof je een lijst om een schilderij plaatst. Deze tas heeft twee zijkanten welke gemaakt zijn van zwart nubuck. Alle Manichel tassen hebben een voering van rode linnen, een kleur die mooi diep en warm is, hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. 

 

 

 

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen