Elizabeth, Delfs blue

€295,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

 

 

Is deze tas kunst of een gebruiksvoorwerp, Manichel noemt het een "Treasure"

 

 

 

 

Ik zou haar zeker gebruiken en tegelijkertijd enorm van genieten.

 

 

Manichel tas model “Elizabeth“

Ben jij een vrouw die houdt van less is more, dan is Elizabeth een model voor jou. Door haar opvallende vorm, zonder extra belijningen, trekt ze veel aandacht naar zich toe. Maar zo ben jij ook, een echte klassieke schoonheid die weinig meer nodig heeft als je persoonlijkheid. Elizabeth zal jouw karakter versterken en je trouwe metgezel zijn. De minimalistische vorm van deze tas en de integratie van het handvat, maakt het model een zeer uniek design. Het is meer dan een tas het is echt een blikvanger, bijna een kunstobject. Doordat er geen onderbrekingen zitten in het model is het mogelijk om prachtige fotoart op te presenteren.

 

Fotoart van Delfst blue gecombineerd met zwart

 

Toen ik de foto van een Delfts blauw bord bekeek, vroeg ik mij af of het wel iets zou worden, want Manichel is out-of-the-box, maar altijd stijlvol. Nadat ik een tijdje het bord in mij op had genomen, kreeg ik een idee. Wat als we de foto zo gaan vergroten dat je de pixels gaat zien, dan wordt het weer een ander schouwspel. Ingezoomd op de foto zag ik dat een detail leuke belijningen bezat en mooi van kleur was. Het is een kleur blauw die echt mooi te dragen is bij een outfit. Met dit als uitgangspunt ben ik aan de slag gegaan met deze print. Dit ontwerp heb ik vrij eenvoudig gehouden en ik heb ieder deel van elke tas een stuk van de print bedeeld. Zo is elke kant van een tas anders waardoor het spannend blijft om naar te kijken.

 

info over Manichel modulair ;

Wat deze tassenlijn van Manichel modulair zo bijzonder maakt is dat je de zijkanten van de tas kunt verwisselen door middel van een rits. Hierdoor is de modulaire tas aan te passen naar jouw smaak of wensen. Het is mogelijk om bij jouw complete tas, meerdere zijkant module bij te bestellen zodat jij je handtas een andere look kunt geven wanneer jij dat wilt. De zijkanten kun je HIER bijbestellen. Een volledige Manichel modulair tas bestaat uit drie delen; Dit is een basistas (Voor,bodem,achterkant) en  twee zijkanten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om HIER extra opberg modules ( binnenzakken) te bestellen voor in de binnenkant van jouw tas. Ze zijn te bevestigen door middel van klittenband, waardoor je ze eruit kunt nemen of naar wens kunt vervangen. Ook zijn hier de schouderhengsels te bestellen welke je aan je tas kunt bevestigen.

 

Materialen info:

Deze Manichel tas is gemaakt van een prachtig zuiver zijde stof welke ik heb toegevoegd aan de basis van een manichel tas. Hierdoor is het mogelijk om van deze soepele zijde stof deze Manichel tas te maken. De zijde is behandeld met een nano spary welke de stof vuil en water afstotend maakt. De prachtige glans van de stof zorgt ervoor dat de print volledig tot haar recht komt en de kleuren zeer sprekend zijn. Alle Manichel tassen zijn afgebiesd en bij deze tas is dit gedaan met een zeer diepzwarte nubuck waardoor het ontwerp op de zijde geweldig tot haar recht komt. Het is alsof je een lijst om een schilderij plaatst. Deze tas heeft twee zijkanten welke gemaakt zijn van zwart nubuck. Alle Manichel tassen hebben een voering van rode linnen, een kleur die mooi diep en warm is, hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen