Fay, church Gouda

€295,00
Beschikbaarheid: Op voorraad 

 

De eerste tas van model Faye, ben jij de uitverkorene om de allereerste tas te bemachtigen.

 

 

 

Manichel tas model “Faye“

Dit is een heerlijk model. Model Faye is een maat kleiner dan de Audrey laptoptas, maar heeft exact dezelfde details als de Audrey. De binnenmaten van dit model zijn gelijk met de modellen Charlize,Diana en Elizabeth. Het is een praktische maat voor een tas waar verassend veel in kan. De strakke vormgeving tezamen met de omlijsting van het zwarte leer maakt haar echt uniek. Uiteraard is dit model ook te leveren met een lang schouderhengsel. Deze zijn HIER los te verkrijgen.

 

Fotoart van Gouda gecombineerd met een print

Het ontwerp van deze tas is qua kleur vrij neutraal, doordat de mozaïek kleiner is gehouden zijn er vele details op de tas zichtbaar.  De voor en achterkant van de tas heeft zijn eigen deel van het unieke mozaïek ontwerp.

 

info over Manichel modulair ;

Wat deze tassenlijn van Manichel modulair zo bijzonder maakt is dat je de zijkanten van de tas kunt verwisselen door middel van een rits. Hierdoor is de modulaire tas aan te passen naar jouw smaak of wensen. De zijkanten bestel je per stuk, waardoor jij kunt kiezen of
je een of twee kanten vernieuwd. Zo rits je gemakkelijk een zijkant eruit om deze te vervangen voor
een andere kleur. Zo is een Manichel modulair tas af te stemmen op jouw kledingkeuze. 

Daarnaast is er de mogelijkheid extra opberg modules ( binnenzakken) te bestellen voor in de binnenkant van jouw tas. Ze zijn te bevestigen door middel van klittenband, waardoor je ze eruit kunt nemen of naar wens kunt vervangen. Ook zijn hier de schouderhengsels te bestellen welke je aan je tas kunt bevestigen. Deze extras zijn te bestellen   HIER

 

Materialen info:

Deze Manichel tas is gemaakt van een prachtig zuiver zijde stof welke ik heb toegevoegd aan de basis van een manichel tas. Hierdoor is het mogelijk om van deze soepele zijde stof deze Manichel tas te maken. De zijde is behandeld met een nano spary welke de stof vuil en water afstotend maakt. De prachtige glans van de stof zorgt ervoor dat de print volledig tot haar recht komt en de kleuren zeer sprekend zijn. Alle Manichel tassen worden afgebiesd en bij deze tas is dit gedaan met een zeer diepzwarte nubuck waardoor het ontwerp op de zijde geweldig tot haar recht komt. Het is alsof je een lijst om een schilderij plaatst. Deze tas heeft twee zijkanten welke gemaakt zijn van zijde stof geprepareerd op een ondergrond. Alle Manichel tassen hebben een voering van rode linnen, een kleur die mooi diep en warm is, hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend.

 

 

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen