Gigi, zebra/black

€250,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

 

Een tas met een zebraprint is altijd mooi te dragen bij kleur of zwarte outfit. Ze is gewoon te schattig om te laten liggen.

 

 

Manichel tas model “Gigi“

Wat zal ik zeggen, elke vrouw heeft zo’n klein juweeltje nodig in haar collectie. Het is als de little black dress maar dan voor tassen. Dit model is echt de mini me van de laptoptas Audrey, ze past er  bijna vier keer in. Toch is het verbazend hoeveel erin kan en dat horen wij vrouwen ook graag. Ze is dan misschien wel klein, maar onderschat haar niet. Ze heeft stijl en zal zeker gezien worden. Door haar strakke belijningen en leren omlijsting is ze anders dan andere tassen op de wereld, ze is echt een buitenbeentje.

 

info over Manichel modulair ;

Wat deze tassenlijn van Manichel modulair zo bijzonder maakt is dat je de zijkanten van de tas kunt verwisselen door middel van een rits. Hierdoor is de modulaire tas aan te passen naar jouw smaak of wensen. De zijkanten bestel je per stuk, waardoor jij kunt kiezen ofje een of twee kanten vernieuwd. Zo rits je gemakkelijk een zijkant eruit om deze te vervangen voor een andere kleur. Zo is een Manichel modulair tas af te stemmen op jouw kledingkeuze. 

Daarnaast is er de mogelijkheid extra opberg modules ( binnenzakken) te bestellen voor in de binnenkant van jouw tas. Ze zijn te bevestigen door middel van klittenband, waardoor je ze eruit kunt nemen of naar wens kunt vervangen. Ook zijn hier de schouderhengsels te bestellen welke je aan je tas kunt bevestigen. Deze extras zijn te bestellen   HIER

 

Materialen info:

Deze tas is gemaakt van leer met haar in twee kleuren, een zebra print en een effe zwarte kleur Alle Manichel tassen worden afgebiesd en bij deze tas is dit gedaan met een zwart leer waardoor het ontwerp geweldig tot haar recht komt. Het is alsof je een lijst om een schilderij plaatst. Alle Manichel tassen hebben een voering van rode linnen, een kleur die mooi diep en warm is, hierdoor is de binnenkant van jouw tas ook chique en opvallend. 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen