Al maanden was ik op zoek naar een mooie laptoptas

  • Geplaatst op
  • Door Marit Hitzer
  • 0
Al maanden was ik op zoek naar een mooie laptoptas

 

 

Al een aantal maanden was ik op zoek naar een mooie laptoptas, welke ik mee kan nemen naar mijn werk. De enige exemplaren die ik in mijn zoektocht tegen kwam waren saaie, zwarte laptoptassen. Totdat ik een tas van een famailielid zag. Het was geen laptoptas, maar wel een prachtig ontworpen handtas. Laptoptassen zouden ook mogelijk zijn, dit smaakte naar meer.

 

Tijdens mijn eerste afspraak mer Manichel, om de ideeen van mijn tas te bespreken, was de keuze. Wat moest het worden? Zakelijk blauw, zoet roze of toch een heel andere kleur of design? Uiteindelijk heb ik voor 'zakelijk' blauw gekozen voor de buitenkant. Vervolgens de keuze voor de binnenkant. Foto's van vrienden en familie  moesten het worden. Het was een feest om deze uit te kiezen. De indeling van de tas stond snel vast, een vak voor mijn laptop, agenda, notitieblok, pennen, toilettasje, p[asjes en een haakje voor mijn sleutels.

 

Wat was ik benieuwd toen ik bericht kreeg dat de tas klaar was. Hij is prachtig geworden; de (lekker zachte) blauwe buitenkant, de binnenkant met de foto's en de indeling! Ik krijg heel veel reacties op de tas, varierend van collega's tot onbekende mensen die me aanspreken in de trein. Het voelt heerlijk om mezelf te verwennen met zo'n mooie en bijzondere tas van Manichel.

 

Marit 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.