Omdat we 25 jaar getrouwd zijn ( Memorylane)

  • Geplaatst op
  • Door Edith
  • 0
Omdat we 25 jaar getrouwd zijn ( Memorylane)

 

Omdat wij 25 jaar getrouwd zijn, heeft mijn man mij een tas van Manichel gegeven.

Het is een prachtige tas die super functioneel is omdat hij zo ver open kan! Ik ben nu nooit meer op zoek naar….  Maar buiten dat hij zo functioneel is, is het ook mijn eigen sieraad! Door de foto’s aan de binnenkant, zit eigenlijk mijn hele leven in mijn tas. Wat bijzonder dat je zo steeds even naar de babyfoto’s van je kids, een vakantiekiekje met een hele goede herinnering of een gezinsfoto kijkt. Dat geeft elke keer weer een blij gevoel.

Maar ik was echt ontroerd toen ik zag dat er aan de zijkant van mijn tas de stof is verwerkt van een zelfgemaakte blouse van mijn overleden moeder! Wat is dat mooi gedaan!

Ik ben er ontzettend blij mee! Het is het mooiste cadeau dat ik ooit heb gekregen!

 

Dank je wel Anneke!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.