Mijn Memorylane tas

  • Geplaatst op
  • Door Anneke Michels
  • 0
Mijn Memorylane tas

Vorig jaar heb ik de eerste Memory Lane tas voor mijn zus gemaakt, wat een bijzondere ervaring was. Ik vond dat het nu tijd werd voor mijn eigen tas.

Mijn verhaal

 

Vorig jaar heb ik de eerste Memory Lane tas voor mijn zus gemaakt, wat een bijzondere ervaring was. Ik vond dat het nu tijd werd voor mijn eigen tas.

Het pak dat ik hiervoor heb gebruikt, hing al een jaar aan de deur van mijn atelier. Ook dit pak heb ik destijds op de modevakschool voor mijn vader gemaakt, zo'n 28 jaar geleden. De stof is een echte Raid en Tailer en zo vaak gedragen voor mijn vader. Ongelofelijk dat je werkelijk geen enkel slijtage ziet.

Dit pak krijgt een nieuw leven met als thema: "Koester het leven en de mensen om je heen". Zo wilde ik foto's van mijn vader met mij als klein kind. Toen ik ging spitten in de fotoboeken, kwam ik dierbare foto's tegen van mijn trouwdag. Als klein meisje wilde ik altijd trouwen, net als in de films van Sisi:  Weggegeven worden door mijn vader. Wat was mijn vader trots die dag, wat heeft hij genoten van het koets ritje naar de kerk en hoe zag je mensen kijken en denken "wat een oude man met een jong bruidje". Geweldig was het.

 

 

 

Nu de tas af is, staat hij mooi op het bureau van mijn atelier als ik daar werk. Zo kijkt mijn vader trots mee als ik bezig ben. Het was weer enorm mooi om te maken, maar ook echt super om deze tas voor mezelf te hebben. Als ik wegga zeg ik wel vaker, kom pap we gaan, grappig hoe deze tas zo een identiteit heeft gekregen. Ik sta ook nog steeds versteld hoeveel mensen me aanspreken. Het is mooi om te zien dat je soms vergeet hoe bijzonder het is totdat mensen je er weer bewust van maken.

 

 

Wil jij ook zo een prachtig en dierbare tas, neem dan contact met me op voor een afspraak.

Anneke Michels 06 27507935 of mail [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.