Super kerst sale Manichel

  • Geplaatst op
  • 0
Super kerst sale Manichel

Een super sale voor de kerst, kom gezellig 10 december naar Manichel voor een heerlijk drankje, gezelligheid, tassen, sieraden en bubbels.

Manichel is terug met geweldige nieuwe tassen

 


Afgelopen jaar was een jaar met behoorlijk wat uitdagingen. Even afstand nemen leek mij een goed idee en ik heb daarom een tijdje deze Boeddha geïmiteerd. Kortom, ik heb veel gegeten (haha), gemediteerd en nagedacht over waar ik naar toe wil met Manichel. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik heb het overzicht teruggekregen en de passie vloeit weer volop.

Toen ik weer in balans was, kwam uit het niets het geweldige idee voor deze prachtige nieuwe lijn van Manichel. Een speelse tas die je zelf kunt samen stellen met dezelfde karakteristieke Manichel vormgeving. In een heel korte tijd is dit concept tot stand gekomen en ik ben super trots het aan jullie te kunnen laten zien.


Manichel Delight

 

 

Manichel Delight is de naam voor dit prachtige nieuwe concept. Deze tassen, met een zeer aantrekkelijke prijs, zullen naast de bekende couture lijn komen te staan. Dezelfde "look" en hoge afwerking, maar anders van opzet. Op dit moment zijn er drie modellen, die te verkrijgen zijn vanaf 225 euro. Op 10 december 2017 geeft Manichel een sale en zal de verkoop van de deze lijn van start gaan.

 

Manichel lanceerde de lijn op Dutch Design Week

 

 

 

Eind oktober heeft Manichel op de Dutch Design Week het concept Manichel Delight voor het eerst gepresenteerd en dat was een groot succes. Wat ik als feedback terug kreeg op de nieuwe lijn, was dat je zelf je tas kunt samenstellen aan de buiten- en binnenkant. Hierdoor kan je met een kleine aanpassing je tas weer een heel andere "look and feel" geven of aanpassen aan je kleding.

Verschillende vrouwen zijn er al blij gemaakt met de allereerste tassen. Vanaf nu komen er elke week prachtige nieuwe tassen bij en ook zeker vele accessoires voor de tas. Via de online shop zal ik vanaf 10 december a.s. de mooie nieuwe modellen te koop aanbieden.

 


Super Sale Manichel zondag 10 december a.s.

 

 

 

 

Er waait een frisse nieuwe wind en Manichel begint met een nieuwe start. De couture lijn is nog steeds verkrijgbaar, maar alleen in het atelier. De bestaande tassen mogen weg voor een zeer aantrekkelijke prijs.. Ook vele leuke kleine tasjes gaan weg voor een snoepprijsje.

De sale zal gehouden worden in het nieuwe atelier van Manichel. Kom gezellig langs voor een praatje, een drankje en om te zien waar al die tassen nu gemaakt worden. Klik op de link voor alle gegevens, ik zou het leuk vinden je te zien op zondag 10 december a.s.

Atelier/winkel Manichel
Noorderparklaan 133
Bergschenhoek
Zondag 10 december 2017
Vanaf 13.00 tot 19.00 uur

 Op de sale zijn deze twee merken er ook bij:

 

 

 

Laura en Adriaan van Bubbelsclub zijn er ook 10 december. Laura is een vrouw naar mijn hart met veel humor. en naast dat ik haar erg gezellig vind, heeft ze mij weten te pakken met haar verhalen over de champagne. Bijvoorbeeld waarom de bodem van een champagnefles dikker is dan een wijnfles. Ik hou ongelofelijk van mensen die met passie en kennis over hun vak praten. Hou jij van een mooi verhaal en van heerlijke kwaliteit champagne, kom dan lekker een glaasje nuttigen op 10 december. We zullen de bubbles schenken en uiteraard kun je dan ook gelijk wat bubbels kopen voor de feestdagen. want deze bubbels zeker een must have.

 

 

 

Quebella is een sieraden merk van Wilhelmina. Ik ken Quebella van beurzen waar we elkaar regelmatig zagen. De sieraden van Quebella zijn zeer kunstig, allemaal met de hand gemaakt en gehaakt met goud en zilverdraad. De edelstenen zitten door het haakwerk in een alternatieve zetting.

Doordat ik haar veel heb horen praten over haar werk en ik de verhalen achter haar werk en de sieraden ken, ben ik haar werk nog meer gaan waarderen. Deze worden steeds mooier naarmate je er langer naar kijkt, echt prachtig. Ikzelf heb een prachtige ketting uitgekozen en draag hem vaak. Aangezien de sieraden erg licht zijn en zijn deze zeer comfortable met dragen. Wilhelmina zal 10 december a.s. ook aanwezig zijn met haar werk. Kom langs om jezelf wellicht te verwennen voor de kerst. Het is zelfs mogelijk om voor kerst nog iets op maat te laten maken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.